Nieuws Competitie

Wiekentweg 2020 voorpret nummer #1 Inschrijving is geopend!

Beste BCN-leden, De inschrijving voor het BCN wiekenweg 2020 is open, we kunnen rond de 30 mensen bergen in het prachtige Chateau Boirs in de Belgische Ardennen. 7 mensen hebben reeds geboekt dus wacht niet te lang en schrijf je snel in!

Speelweek 10: laatste wedstrijden voor de winterstop

Team 1 BC Nieuwerkerk trad thuis aan tegen BC Conquesto. Uit was er met 6-2 verloren van dit team. Dus de Nieuwerkerkers konden hun borst nat maken. Conquesto kwam echter met een team van invallers, waardoor de wedstrijd anders verliep en er nu met 6-2 werd gewonnen.

Gezellig Mix met Nix toernooi

Het gezelligste toernooi van het jaar vond weer plaats op vrijdag 20 december: Mix met NIx. Een BCN-er met een introduce, spelen met plastic, niet smashen, en elke wedstrijd duurde 15 minuten. Maar wat naast de baan gebeurde was nog leuker:

BC Nieuwerkerk behaalt ruime thuiszege.

BC Nieuwerkerk trad thuis aan tegen Conquesto 4. Uit was er met 6-2 verloren van dit team. Dus de Nieuwerkerkers konden hun borst nat maken. Conquesto kwam echter met een team van invallers, waardoor de wedstrijd anders verliep.

Speelweek 9: BCN doet het echt wel goed!

Team 1 lijkt beter tot zijn recht te komen in de thuiswedstrijden dan uit. Thuis zet het team telkens mooie resultaten neer, terwijl het team uit enigszins teleurstelt. Zo helaas ook dit weekend in Alphen aan den Rijn. Zie het aparte verslag op de website.

Verloren gelijkspel in Alphen ad Rijn

Speelweek 8: We zijn op de helft!

Team 1 BC Nieuwerkerk kwam deze week uit tegen koploper BC Voorburg 1. In de eerste wedstrijd had Nieuwerkerk goed gescoord met een gelijkspel, maar helaas resulteerde het dit keer met een 7-1 verlies. Zie het aparte verslag op onze website.

Speelweek 7: laatste wedstrijden voor de returns

Een weekje later dan van ons gewend, de speelverslagen van vorige week. Veel leesplezier! Team 1 Na twee uitwedstrijden was het eerste team deze week weer in de Parkzoomhal te vinden. Zij traden aan tegen hekkensluiter PBC Boomgaardshoek 1. Ze wonnen met 6 – 2!. Z

BCN onderuit tegen koploper

BC Nieuwerkerk kwam deze week uit tegen koploper BC Voorburg 1. In de eerste wedstrijd had Nieuwerkerk goed gescoord met een gelijkspel. De vraag was of dit resultaat geëvenaard kon worden bij de return.

Nieuwerkerk boekt ruime thuiszege

Na twee uitwedstrijden was het eerste team deze week weer in de Parkzoomhal te vinden. Zij traden aan tegen hekkensluiter PBC Boomgaardshoek 1. De herendubbel van Stefan Broeren en Dylan van der Heij liep deze week wat minder, maar ze pakten de wedstrijd in twee game...