Lid worden bij BC Nieuwerkerk

Wil je een keertje proeven aan de sportieve gezelligheid bij BC Nieuwerkerk, meldt u dan aan via keertjemeedoen@bcnieuwerkerk.nl! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om te kijken wat voor u het beste moment is om mee te komen doen.

Iedereen kan vrijblijvend drie keer mee doen. Als u niet in het bezit bent van een badmintonracket kan er altijd één geleend worden van de vereniging.

Let op! In de sporthal dient u sportschoenen zonder zwarte zolen te dragen. Zwarte zolen kunnen namelijk afgeven op de sportvloer.

Wilt u vervolgens lid worden dan kunt u zich inschrijven via het inschrijfformulier dat in de zaal verkrijgbaar is of door de onderstaande link het juiste inschrijfformulier te downloaden.

Inschrijfformulieren:

HIER staan de contributies (bedragen in EURO) voor het seizoen 2020-2021.