Clubkampioenschappen Senioren

Ons uitgangspunt is om jaarlijks declubkampioenschappen te organiseren, de kans om te laten zien wat je kan! En natuurlijk veel gezelligheid en leuke wedstrijden. De laatste clubkampioenschappen 2019 hadden een bijzonder tintje want Stefan Broeren, vastspeler uit team 1, kon voor de 10e keer clubkampioen worden. Er werd gespeeld in drie niveaus: team 1 t/m 4 speelden in niveau 1, team 5 t/m 8 in niveau 2 en team 9/10 en de recreanten in niveau 3.

Stefan Broeren toonde aan nog steeds de sterkste heer van de club te zijn door zowel de herenkel, herendubbel en het gemengd dubbel te winnen. Bij de dames toonde Lotte Redeker, 19 jaar, haar overmacht - zij won ook alle drie de onderdelen. Broeren verloor geen game en won ook de finale met overmacht van Stefan de Ridder. Redeker, ook zonder game verlies dit toernooi, had de eerste game nog wat moeite met Sanne Loef - maar toonde zich in de tweede game duidelijk de sterkste. In de heren dubbel won Broeren samen met Peter Korbee van Stefan de Ridder en Koen van Rij. Lotte Redeker won samen met haar vaste dubbelpartner uit team 1, Liesbeth de Boer, met overmacht de damesdubbel. Sanne Loef en Debby van Hees pakten de tweede plek. Het gemengd dubbel werd door Broeren en Redeker gewonnen. Liesbeth de Boer en Rene van Heerdt, die als enige een game van Broeren en Redeker pakten, werden verdiend tweede. 
 
De jeugd is definitief doorgebroken op niveau 2. Edward Houben veroverde de titel in het herenenkelspel door in drie games van Pim Vente te winnen. Maite van Leuven was oppermachtig bij de dames. Zij won in de finale van Sophie Jille. Ook in de damesdubbel was Van Leuven succesvol. Samen met Marijna van Ganzeveld was ze in de finale te sterk voor Sophie Jille en Laura Oudshoorn. Bij de heren zijn Martijn Bouwman en Corne van Vliet kampioen geworden. Koos Verkaik en Tim van der Lee zijn de runners up. De gemengd dubbel werd wederom door Pim Vente en Marijna Ganzeveld gewonnen. Zij versloegen Martin Bloom en Maite van Leuven,
 
Op niveau drie werden Wim van Beusekom en Jan Ruigendijk kampioen nadat ze alle poulewedstrijden wisten te winnen. Marco Jongeneel en Rolf Kusten veroverde de tweede plaats. In het gemend dubbel was wederom Van Beusekom de sterkste, samen met Ans van Boven. Johan en Lies van Lochem behaalden een mooie tweede plek.
 

Op onze facebookpagina zijn foto's te vinden van de clubkampioenschappen 2019, maar we hebben de mooiste bewaard voor de website: 

  1. dinsdag 29 januari
  2. vrijdag 1 februari
  3. zondag 3 februari

Met dank aan Willy voor deze mooie foto's.

Data Clubkampioenschappen 2020: 
- dinsdag 28 januari 2019 20:00 - 22:30 uur

- vrijdag 31 januari 2019 19:30 - 23:00 uur 
- zondag 2 februari 2019 9:00 - 17:00 uur

De winnaars van de toernooien uit het verleden zijn via de onderstaande links terug te vinden: