Wedstrijdverslagen BCN1 18 en 25 september

Wedstrijdverslag BCN1 - 18 september 2022

Vandaag is de competitie weer van start gegaan! Het eerste team van BCN moest uit tegen BC Delft 4. In een deels nieuwe samenstelling speelde het een spannende eerste wedstrijd. Jeroen Bloom en Jeroen IJpelaar moeten gezamenlijk dit seizoen de heren vertegenwoordigen. De dames zijn driekoppig sterk, maar Marijna kon helaas niet bij de wedstrijd aanwezig zijn en speelden Laura en Sophie vandaag dus samen. Bij de herendubbel ging het goed en konden winst pakken in twee sets. Het eerste punt is alvast binnen! De dames hadden het lastiger en verloren hun dubbel. Hierna werd het lastiger voor BCN. Delft blijkt een goede gelijkwaardige tegenstander, maar het kwartje viel helaas naar hun kant. Alle singels werden met drie sets verloren en met een klein verschil. Nu moest het team aan de bak om bij de mixpartijen wat extra punten te pakken. Ook hier werd het spannend. Jeroen IJpelaar en Sophie speelden goed, maar hun tegenstanders ook! Helaas verloren zij in twee sets. Jeroen Bloom en Laura pakten wel een extra punt door in drie sets te winnen. Thuis dan maar extra tegengas geven en de winst pakken.

Eindstand 2-6 verlies.

Wedstrijdverslag BCN1 - 25 september 2022

De eerste thuiswedstrijd van het seizoen werd vandaag gespeeld. Zou het thuis spelen nu voordeel opleveren en ditmaal de winst? Net zoals vorige week begonnen de heren sterk en wonnen de dubbel. De dames hadden het moeilijker en verloren.

Dan de singels. Jeroen Bloom speelde weer eerste heer en won nipt de eerste set. De tweede en derde set waren lastiger tegen deze sterke heer. Bij 15-15 in de derde kon niet het laatste gat worden gedicht en werd er verloren met 17-21. Sophie speelde een nette singel, maar had net niet de overhand om een set te pakken en verloor helaas. Jeroen IJpelaar (IJpie) had ook een pittige singel. Door goed spel in de tweede en derde set kon het punt wel worden gepakt. Laura had een te sterke dame en kon niet de aansluiting in haar singel vinden.

Kunnen nu beide mixpartijen wel worden gepakt? Bij IJpie en Sophie werd de eerste set verloren, maar Marijna en Jeroen Bloom wonnen hun eerste wel. Spannend! De tweede set ging goed bij Sophie en IJpie, maar weer niet goed bij de ander. Beiden moesten dus een derde set spelen. Sophie en Jeroen speelden een goede derde waar het gelijk opging tot het laatste stukje, waarna werd verloren met 16-21. Bij Marijna en Jeroen mocht het niet lukken en lag de overhand bij de tegenstander en punten maken lukte nauwelijks. Het werd dan ook 9-21.

We spelen goed, maar alles valt net niet onze kans op! Hopelijk volgende week wel!

Eindstand 2-6 verlies.

 

Naar het overzicht