Competitie spelen

BCN doet fanatiek mee aan de badmintoncompetities. In het seizoen 2019/2020 zijn er:

Met deze deelname behoort BCN bij de grotere badmintonverenigingen in de regio Zuid-West.

Voor meer competitie informatie m.b.t. de jeugd verwijzen we naar het kopje: Jeugd.

Ben je geïnteresseerd in competitie spelen bij BCN, kom dan een keer langs of neem contact op via: keertjemeedoen@bcnieuwerkerk.nl.

Ben je al lid bij BCN neem dan contact op met één van de leden van de Technische Commissie of stuur een e-mail naar tc@bcnieuwerkerk.nl.

Technische Commissie (TC)

De TC vergadert maandelijks. In deze TC-vergaderingen worden alle agendapunten te maken hebben met de dagelijkse gang van zaken binnen onze club, zowel voor de competitie groep als voor de jeugd en de recreanten. Heb je zelf een agendapunt die u wilt aandragen, dan kunt u deze sturen naar tc@bcnieuwerkerk.nl. Ook staan wij altijd open voor een persoonlijk gesprek mocht je ideeen of wensen hebben of ergens tegenaan lopen.

De TC vergadert op donderdagen: 15 aug, 19 sept, 31 okt, 21 nov, 19 dec, 23 jan, 20 febr, 26 mrt, 23 apr, 28 mei en 18 juni.