Wedstrijdverslag BCN1 vs BCRS 3 19 November 2022

Op zaterdagavond reisde team 1 van BCN af naar Spijkenisse. Het belooft een spannende en belangrijke avond te worden. Jeroen IJpie had daarom de nodige support meegenomen. 
Jeroen en Jeroen mochten het spits afbijten, maar hadden moeite met het snelle spel van hun tegenstanders. Ze vochten hard en gaven niet op, maar moesten de winst toch aan de heren van BCRS laten. Dames Marijna en Laura hadden daarentegen vanaf het begin van de avond het samenspel goed op orde. De eerste set werd ruim gewonnen, de tweede was iets spannender maar werd ook binnengesleept. Tussenstand: 1-1. 
Jeroen Bloom moest tegen een heer die vorig seizoen een niveau hoger heeft gespeeld. Helaas kon Jeroen zijn draai niet vinden. Het lukte hem niet op tijd terug te komen in de wedstrijd, verlies in 2 sets.
Sophie was gewaagd aan haar tegenstander, maar speelde ijzersterk. Na twee spannende sets won zij de game. IJpie had een tactisch zeer sterke tegenstander. Hij knokte en vocht zich terug in de wedstrijd, helaas werd zijn harde werken niet beloond met winst. Als laatste mocht Laura aan de bak. Voor haar was de taak rustig te blijven en haar tegenstander alle hoeken van het veld te laten zien. Dat deed zij; winst in 2 sets.
Met een tussenstand van 3-3 begon BCN1 aan de gemengd dubbels. Jeroen IJ en Sophie lieten uitmuntend tactisch spel zien en wonnen daarmee de eerste set. In de 2e set namen hun tegenstanders dit goede spel over, dus moest er een 3e set komen om een winnaar aan te wijzen. Tactisch spel en een sterke verdediging leverden mooie rally's op. Met de hulp van wat laatste tips van de overige teamleden kon Sophie en IJpie de winst binnenslepen.
Marijna en Jeroen waren goed op elkaar ingespeeld. Daardoor hielden zij continu de overhand en beslisten de wedstrijd in 2 games. 
Meldenswaardig is dat alledrie dames een 100% score behaalden vandaag! 
Dat de autoruiten na afloop gekrabd moesten worden, kon de pret niet drukken. Met 5 punten op zak keerde team 1 tevreden huiswaarts.
Naar het overzicht