Slottoernooi vrijdag 14 juni

Jaarlijks organiseert BCN als afsluiting aan het einde van het seizoen het slottoernooi. Dit jaar is de opzet wat anders dan anders - leuk om weer eens wat nieuws te proberen! 

Het Slottoernooi is voor recreanten en senioren competitiespelers. Want wie zijn nu die recreanten die altijd bloekfanatiek staan te spelen en veel lol hebben? En wie zijn nou die competitiespelers die altijd zo serieus de gekste en zwaarste trainingsoefeningen aan het doen zijn? Juist.... dit Slottoernooi is gericht om een keer samen te spelen en elkaar beter te leren kennen.

Ons idee is om per onderdeel (herendubbel, damesdubbel en gemengddubbel) meerder poules te maken. De deelnemers worden door ons gekoppeld, waarbij recreanten en competitiespelers (zoveel mogelijk) met elkaar gaan spelen.

De speeltijden zijn, afhankelijk van het aantal deelnemers, ongeveer van 20.00-23.00 uur. De wedstrijden worden op tijd gespeeld. Na afloop is er gelegenheid om nog gezellig met elkaar een drankje te drinken in de kantine. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de BCN BBQ.
 
Inschrijven is mogelijk op twee manieren:
- Heb je een account op www.toernooi.nl? Dan kan je inschrijven via deze link.
- Heb je geen account? Dan kan je in de zaal inschrijven bij Richard, Sanne en Liesbeth. 
Doe het snel, want er is een beperkt aantal plaatsen.