Zigo Jeugdtoernooi Alphen aan de Rijn

Beste BCN leden,


Zaterdag 12 januari doen maar liefst 27 kinderen van BCN mee aan het open jeugdtoernooi van Zigo in Alphen aan de Rijn. Voor BCN een record want zoveel jeugd deelnemers hebben we nog niet eerder bij elkaar gehad voor een open jeugdtoernooi. Het wordt dus een gezellige BCN happening in de Limes Hal. Ben je in de gelegenheid om aan te komen moedigen dan wordt dat uiteraard zeer op prijs gesteld. Voor jeugd die nog nooit heeft mee gedaan aan een toernooi is dit natuurlijk ook een heel leuke gelegenheid om eens een kijkje te nemen hoe dat allemaal in zijn werk gaat. Er zijn zaterdag in ieder geval bekende leeftijdsgenoten die je vragen kan stellen tussen de wedstrijden door.

De indeling van het toernooi kun je vinden op http://badmintonnederland.toernooi.nl. Zoek in de oranje balk naar Zigo dan zie je in de resultaten het Open Jeugd toernooi staan.

Onze jeugd trainer Wim Offermeyer en Peter van de Heij zijn als begeleiders bij het toernooi aanwezig. Voor vragen kun je natuurlijk bij hen terecht.

Adres:

Limeshal
Kees Mustersstraat 4
2406 LK Alphen aan den Rijn

 

Naar het overzicht