Speelweek 12: de laatste loodjes

Team 1 BC Nieuwerkerk trad deze week weer compleet aan tegen hekkensluiter PIP 1 en won met 6-2. Het verslag vind je elders op de website. Team 2 Team 2 vertrok om 9.15u zonder Stefan naar Alphen ad Rijn.

Het afhangbord afwezig i.v.m renovatiewerkzaamheden.

Iedereen heeft er wel eens zijn spelerspas aan opgehangen of heeft er een praatje bij staan maken: het afhangbord! In al die jaren is het afhangbord diverse keren gerepareerd, van deuren en sloten die vervangen moesten worden tot nieuwe wielen om het bord te kunnen v...

Ruime thuiszege voor BC Nieuwerkerk 1

BC Nieuwerkerk trad deze week weer compleet aan tegen hekkensluiter PIP 1. Stefan Broeren en Dylan van der Heij namen revanche in de herendubbel door in twee games te winnen. Wendy de Ridder en Liesbeth de Boer hadden weinig tegenstand van de dames van PIP.

Speelweek 11: erop of eronder

Team 1 Er stond BC Nieuwerkerk gelijk een pittige wedstrijd te wachten na de kerststop: een uitwedstrijd tegen de nummer 2 BC Delft. Hier werd thuis met 3-5 van verloren. BCN trad aan zonder Wendy de Ridder (ziek) en Jaynique van Heerdt (werk).

BCN speelt gelijk in lastige uitwedstrijd

Wiekentweg 2020 voorpret nummer #1 Inschrijving is geopend!

Beste BCN-leden, De inschrijving voor het BCN wiekenweg 2020 is open, we kunnen rond de 30 mensen bergen in het prachtige Chateau Boirs in de Belgische Ardennen. 7 mensen hebben reeds geboekt dus wacht niet te lang en schrijf je snel in!

Speelweek 10: laatste wedstrijden voor de winterstop

Team 1 BC Nieuwerkerk trad thuis aan tegen BC Conquesto. Uit was er met 6-2 verloren van dit team. Dus de Nieuwerkerkers konden hun borst nat maken. Conquesto kwam echter met een team van invallers, waardoor de wedstrijd anders verliep en er nu met 6-2 werd gewonnen.

Gezellig Mix met Nix toernooi

Het gezelligste toernooi van het jaar vond weer plaats op vrijdag 20 december: Mix met NIx. Een BCN-er met een introduce, spelen met plastic, niet smashen, en elke wedstrijd duurde 15 minuten. Maar wat naast de baan gebeurde was nog leuker:

A.J. Verduijn is sponsor van BCN

A. J. Verduijn is sponsor van BCN en hier zijn wij trots op! Meer weten over A.J. Verduijn lees dan snel verder. Het bedrijf is opgestart in 1986 door Arjan Verduijn. De werkzaamheden bestonden in het begin hoofdzakelijk uit werkzaamheden in de tuinbouw.

Reijm BV Voordelige container huren is sponsor van BCN!

Even voorstellen. Bij ReijmBV kunt u terecht voor het huren van afvalcontainers. Als u snel een afvalcontainer nodig heeft voor een scherpe prijs, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Reijm containerservice is een onderdeel van Reijm B.V.