Zeer geslaagde Pub Quiz

Het valt ons op dat niet elke speler de weg naar de derde ronde weet te vinden op de vrijdagavond. Lekker trainen en/of vrijspelen, douchen en dan... wat gezelligheid in de kantine. We hebben het afgelopen jaar veel nieuwe leden verwelkomt en toch blijft het vooral 'de vaste kern' die op vrijdagavond in de kantine te vinden is. Tijd om nieuwe mensen naar de vrijdagavond te lokken, elkaar beter te leren kennen door wat te mixen en wat leuks te doen. 

Jaynique en Dylan kwamen met het leuke idee om een Pub Quiz te organiseren. Na een overstelping van likes op de agenda aankondiging op Facebook, wisten we dat het druk zou worden. Jur werd gewaarschuw en deze zette nootjes en lekkere warme hapjes voor ons neer. In totaal waren er 40 mensen in de kantine, door Dylan verdeeld in 6 groepen. The game was on!!!!

Wie is het langste lid van BCN? Hoeveel meter is de bespanning van een badmintonracket? Wie er is dit jaar wereldkampioen badminton damesenkel geworden? Maar ook... liedjes van Black Sabbath, Santana en Madonna herkennen. 

Het winnende team kreeg een extra portie bitterballen. Goed gedaan allemaal. En vooral dank aan Dylan en Jaynique voor het maken van al die leuke en interessante vragen en de hele organisatie. Het was een hele gezellige avond!

 

 

Naar het overzicht