WiekentWeg 2013

Beste BCN-ers,

De WiekentWegCommissie (WWC) heeft de hoofden weer bijeen gestoken, vandaar dat je nu deze uitnodiging ontvangt

Elk jaar lijkt het een grotere opgave om het succes van het voorgaande jaar te overtreffen, maar toch willen we proberen om ook in 2013 een onvergetelijk Wiekent Weg te organiseren.

Mocht je nog niet bekend zijn met deze inmiddels al wel legendarische activiteit, doe dan eens navraag bij de 40 deelnemers van vorig jaar of bekijk de foto's op de BCN site!

Een locatie is nog niet geboekt, wel hebben we een aantal mooie plekken gevonden, het is echter eerst zaak dat een ieder zich zo spoedig mogelijk inschrijft. We merken namelijk dat een aantal locaties nu al volgeboekt zijn.

Dit jaar is de keuze gevallen op het weekend van 24, 25 & 26 mei 2013. Dit jaar geen moederdag of feestdagen, dus er is geen enkel excuus om niet mee te gaan J

De exacte invulling van het wiekent is nu nog niet bekend en is afhankelijk van het aantal deelnemers, evenals de prijs. Wel hanteren we een aantal uitgangspunten:

  • Maximaal 3 uur rijden
  • We gaan uit van een sfeervol kasteeltje, villa of groepshuis met een bezetting van circa 30 a 40 personen;
  • We gaan voor een all-in prijs. Dus alle kosten voor verblijf, activiteiten, eten en drinken zitten in 1 bedrag, dit is maximaal EUR 140,-. Mocht er na afloop geld overblijven dan storten we dit netjes terug, net als alle vorige jaren.
  • Vervoer op eigen gelegenheid, zoveel mogelijk samen uiteraard en reiskosten per auto onderling verdelen;
  • Alle maaltijden, ontbijt, lunch algemene versnaperingen en niet alcoholische dranken kopen we gezamenlijk in. Overige etenswaren en dranken als bier, wijn etc. zijn voor eigen rekening en kan iedereen zelf of samen met anderen inkopen.

Wie kan er mee? Heel simpel, iedereen die lid is van BCN of begunstiger is en tijdens het wiekent ten minste 17 jaar oud is. Voldoe je aan deze simpele voorwaarden en heb je zin om verrast te worden tijdens een zéér gezellig weekend?! Schrijf je dan snel in door het inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar Peter Korbee (pkorbee@casema.nl)!

De inschrijving sluit 19 oktober 2012 om 23.59 uur; op basis van het aantal inschrijvingen op dat moment kijken we naar de meest geschikte locatie voor onze groep.

Zoals gezegd raken de locaties in een moordend tempo volgeboekt. We willen een ieder dan ook vragen vlot in te schrijven en niet te wachten tot het laatste moment. Het is in ons aller belang wanneer we snel kunnen boeken, want dan kunnen we echt weer een prachtig verblijf in een adembenemende omgeving boeken!

Groetjes,

Wendy de Ridder
Luc Biemans
Hans Korbee
Franklin Besseling
Dolf Kusten
Peter Broeren
Peter Korbee

Naar het overzicht