Weekend Weg

Beste BCN-ers,

Hier een bericht van de vernieuwde WeekendWegCommissie (WWC)

Elk jaar lijkt het een grotere opgave om het succes van het voorgaande jaar te overtreffen, maar toch willen we proberen om ook in 2012 een onvergetelijk Weekend Weg te organiseren.

Hier in het kort wat herinneringen aan vorig jaar. Afgelegen voormalig hotel, van binnen een waar doolhof, rondom de tafel tafeltennissen, een heerlijk kampvuur, zaterdag prachtig weer in de kano, spannende speedmintonwedstrijden, een heerlijke maaltijd, live muziekquiz, gezelligheid tot in de late/vroege uurtjes, pittige mountainbiketocht die niet iedereen droog heeft afgerond. Kortom tal van onvergetelijke momenten, kijk de foto's op de BCN-site er nog maar eens op na.

Nu ligt ervoor de WWC een uitdaging om net zo'n gezellig weekend met elkaar door te brengen, daar gaan we voor! We hopen iedereen die vorig jaar mee ging weer te mogen verwelkomen, ook hopen we dat spelers die vorig jaar niet mee konden dit jaar wel mee gaan. Heb je nog twijfels, vraag het de deelnemers van vorig jaar en je gaat gegarandeerd voor de bijl!

Een locatie is nog niet geboekt, wel hebben we een aantal mooie plekken gevonden, het is echter eerst zaak dat een ieder zich zo spoedig mogelijk inschrijft. We merken namelijk dat de boekingen momenteel erg hard gaan.

Dit jaar is de keuze gevallen op het weekend van 11, 12 & 13 mei.

De exacte invulling van het weekend is nu nog niet bekend en is afhankelijk van het aantal deelnemers, evenals de prijs. Wel hanteren we een aantal uitgangspunten:

  • Maximaal 3 uur rijden.
  • We gaan uit van een sfeervol kasteeltje, villa of groepshuis met een bezetting van circa 30 a 40 personen.
  • We gaan voor een all-in prijs. Dus alle kosten voor verblijf, activiteiten, eten en drinken zitten in 1 bedrag, dit is maximaal EUR 140,-. Mocht er na afloop geld overblijven dan storten we dit netjes terug, net als dit jaar.
  • Vervoer op eigen gelegenheid, zoveel mogelijk samen uiteraard en reiskosten per auto onderling verdelen.
  • Alle maaltijden, ontbijt, lunch algemene versnaperingen en niet alcoholische dranken kopen we gezamenlijk in. Overige etenswaren en dranken als bier, wijn etc. zijn voor eigen rekening en kan iedereen zelf of samen met anderen inkopen.

Wie kan er mee? Heel simpel, iedereen die lid is van BCN en tijdens het weekend ten minste 17 jaar oud is. Voldoe je aan deze simpele voorwaarden en heb je zin om verrast te worden tijdens een zeer gezellig weekend?! Schrijf je dan snel in door onderstaand formuliertje in te vullen en te mailen naar Peter Korbee (pkorbee@casema.nl)!

De inschrijving sluit 31 december om 23:59 uur; op basis van het aantal inschrijvingen op dat moment kijken we naar de meest geschikte locatie voor onze groep.

Zoals gezegd raken de locaties in een moordend tempo volgeboekt. We willen een ieder dan ook vragen vlot in te schrijven en niet te wachten tot het laatste moment. Het is in ons aller belang wanneer we snel kunnen boeken, want dan kunnen we echt weer een prachtig verblijf in een adembenemende omgeving boeken!

Groetjes,

Wendy de Ridder
Luc Biemans
Hans Korbee
Franklin Besseling
Dolf Kusten
Peter Broeren
Peter Korbee

Ja, ik ga mee! Mijn naam is: ....................................
Ik vertrek waarschijnlijk op vrijdagochtend/vrijdagmiddag/vrijdagavond.
Ik ga wel/niet zelf rijden en kan 0/1/2/3 personen meenemen.
Ik vind het leuk dat jullie dit organiseren, maar heb zelf ook idee├źn, namelijk:...................

DE INSCHRIJVINGEN EN BETALINGEN LOPEN NIET VIA BCN MAAR VIA DE WEEKENDWEGCOMMISSIE. IEDEREEN WORDT GEACHT ZELF ZORG TE DRAGEN VOOR ZAKEN ALS AANSPRAKELIJKHEID- EN REISVERZEKERING. VANZELFSPREKEND BETEKENT HET OPGEVEN DOOR MIDDEL VAN HET INVULLEN EN INLEVEREN VAN DIT STROOKJE DAT JE OOK ECHT MEE GAAT. MEDE OP BASIS VAN JOUW INSCHRIJVING WORDT UITEINDELIJK EEN ACCOMMODATIE GEBOEKT EN DE EXACTE PRIJS VASTGESTELD. MELDT JE JE LATER AF DAN ZIJN WIJ GENOODZAAKT ALLE KOSTEN DIE WE HEBBEN GEMAAKT VOOR INSCHRIJVING OP ACTIVITEITEN EN VERBLIJF DOOR TE BEREKENEN, ENIGE UITZONDERING HIEROP IS WANNEER JE ZELF EEN VERVANGER WEET TE REGELEN DIE NOG NIET MEE GAAT!

Naar het overzicht