Wedstrijdverslagen speelronde 2

Herenteam 

Het herenteam heeft vandaag het spits afgebeten en helaas kon Rolf van Til er niet bij aanwezig zijn. Gelukkig hebben we kunnen rekenen op jeugdspeler Florian Velten die vandaag misschien wel de sterkste potjes heeft neergezet. 3 van de 3 gewonnen!

De eerste dubbel met Aad Gouw en Ronald Sikken ging de eerste twee sets gelijk op, maar daarna hebben ze zich na een derde set met 7-21 verlies even achter de oren moeten krabben.

Tim en Florian moesten in hun eerste dubbel nog even aan elkaar wennen en konden in de eerste set de winst net niet binnen halen. De tweede set hebben ze daarentegen het andere team goed afgedroogd met 21-9 en de derde set met 21-16 maakte de winst voor deze partij compleet.

De andere twee dubbels waren met elkaar in balans; Tim en Ronald in twee sets ruim verloren en Aad en Florian juist ruim gewonnen.

De mooiste wedstrijd om te zien was de single van Florian. De eerste partij met twee punten verschil  gewonnen en de tweede juist met twee punten verloren. In de derde set bleef Florian goed spelen en kon hij met het betere uithoudingsvermogen van de twee spelers, met een 21-17 een mooie punt binnen slepen!

Eindstand: 4 - 4  

Een mooi begin van het seizoen.

Team 7

Vandaag speelden we onze eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen BCRS. Helaas kon Laura dit keer niet meespelen en kregen we hulp van onze jeugddame Maite van Leuven. De herendubbel verliep stroef en kwam pas laat op gang, hierdoor verloren Koos en Tim de eerste set. De tweede set verliep een stuk beter maar ook deze set werd verloren. 

De damesdubbel liep goed en Maite en Monique pakten de eerste set met volle overtuiging. De tweede set werd nog spannend en verliep op het laatst wat moeizamer, gelukkig pakte dames deze set ook en werd de tweede set in een 22-20 gewonnen. 

Ricardo stuitte op een sterke tegenstander in de single en verloor deze na een zwaar bevochte wedstrijd in twee sets. De tweede single was voor Tim en de stand ging gelijk op, helaas na wat slordigheden verloor hij de eerste set. De tweede set verliep beter en het leek erop dat er een derde set aan kwam, maar helaas deze set verloor hij helaas net aan met 19-21. 

De damessingles gingen een stuk beter en Monique had vrij weinig moeite met haar tegenstander. In een tweesetter liet ze al snel zien wie de baas was verliep haar single zonder enige moeite. Maite speelde een goede en sterke wedstrijd en hier had de tegenstander zichtbaar moeite mee. Door haar sterke optreden kwam haar tegenstander in de eerste set niet verder dan 21-13. Maite pakte ook haar tweede set en won uiteindelijk haar single zeer overtuigend. 

In de mix speelde Maite en Ricardo tegen een sterk duo en verloren de eerste set. In de tweede set verliep het samen spel iets beter maar helaas kwamen ze net te kort waardoor ze de overwinnen moesten weggeven. 

Monique en Koos begonnen erg goed en lieten de tegenstander geen moment in de wedstrijd komen. Met deze tactiek haalden ze de eerste set binnen. In de tweede set verliep het iets anders en kwamen er een paar foutjes om de hoek kijken, wat resulteren in een verliespunt. Gelukkig herpakte ze zich snel en trokken ze toch de overwinnen in de derde set naar hun toe. 

Einduitslag 4-4  

Team 1  0-8  verlies

Team 2  7-1  winst

Team 3  1-7  verlies

Team 4  niet gespeeld

Team 5  5-3  winst 

Team 6  3-5  verlies

Team 7  4-4  gelijk 

Team 8  3-5  verlies

Herenteam  4-4  gelijk

Naar het overzicht