Voorjaarscompetitie succesvol afgerond

Beste Leden,

De strijd is gestreden, zondag hebben we onze laatste partijen gespeeld en hebben een super resultaat neergezet!

BCN is maar liefst 3 maal kampioen geworden, maar daar bleef het niet bij. Ook in de overige teams zijn heel fraaie resultaten neergezet. Zo versloeg afgelopen zondag ons eerste jeugd team de kampioen thuis met 5-3. Dat laat maar even zien dat BCN de goede kant op gaat en de verschillen soms klein zijn. Ook ons dames team heeft ons allemaal zeer positief verrast met een derde plaats. Een ongelooflijk goede prestatie die niemand verwachtte. Ons 4e en 9e jeugd team zijn beide 2e geworden. Ook dat geeft aan dat ze goed bezig zijn. In onderstaande tabel kun je zien wat alle teams gepresteerd hebben. Via de BCN website kun je uiteraard alle team resultaten nog eens na kijken en ook de resultaten per speler op vragen.

Jeugd team 1 verdient een eervolle vermelding! Gwenn, Jaynique, Kyra en Koen hebben samen alle competitie wedstrijden gespeeld. 100% presentie! In de jaren dat ik de competitie uitslagen invoer is dat meen ik nog nooit eerder voorgekomen.

Van opstap team J10 zijn de uitslagen een speciaal geval. Doordat er na aanvang van de wedstrijden een team uit viel is er een zogenaamde anderhalve competitie gespeeld. De NBB software ondersteund dat niet dus de resultaten laten even op zich wachten. Wel is duidelijk dat het team het steeds beter ging doe

Team

Resultaat

J01

3e

J02

1e

J03

1e

J04

2e

J05

4e

J06

4e

J07

4e

J08

1e

J09

2e

J10

-

J11

4e

M01

6e

V01

3e

 
Komende zaterdag worden gelijk al de regionale kampioenschappen georganiseerd waarin onze 3 winnaars moeten strijden tegen de overige winnaars in dezelfde klassen. De uiteindelijke overall winnaar van de betreffende klasse gaat dan 14 dagen later op voor het landskampioenschap.
Jullie komen zaterdag toch wel even onze teams aanmoedigen? We hebben geluk, de Regio Kampioenschappen worden georganiseerd bij onze buren dus het is heel dicht bij: Sporthal De Schenkel, Capelseweg 39, Capelle aan de IJssel. De eerste wedstrijden zullen aanvangen om 9:00 uur. De laatste wedstrijden zullen voor 22:00 uur zijn gespeeld (behoudens onvoorziene omstandigheden). Er wordt gespeeld op maximaal 17 banen.
 
Dinsdag 11 juni worden onze kampioenen om 19:00 uur in het zonnetje gezet tussen het wisselen van de trainingsgroepen. Komen jullie ze ook huldigen?
 
Tot zaterdag,

Peter van der Heij

Naar het overzicht