Verloren gelijkspel in Alphen ad Rijn

Team 1 lijkt beter tot zijn recht te komen in de thuiswedstrijden dan uit. Thuis zet het team telkens mooie resultaten neer, terwijl het team uit enigszins teleurstelt. Zo helaas ook dit weekend in Alphen aan den Rijn. 

Het team startte goed met een overwinning van Stefan Broeren en Jaynique van Heerdt in de herendubbel. Het was de eerste keer dat beide heren samenspeelden. Wendy de Ridder en Liesbeth de Boer, nog steeds kampend met een polsblessure, verloren de damesdubbel nipt in de derde game.

Stefan Broeren deed daarna waar hij goed in is: winnen. Wel moest hij even opstarten tegen Mark Vierbergen, die zomaar een game van hem afsnoepte. Liesbeth de Boer speelde deze keer de eerste singel aangezien ze niet voluit kon spelen. Zij verloor dan ook in twee games. Wendy de Ridder won vervolgens de tweede singel in twee games. Ook Dylan van der Heij was succesvol, hij won in twee games ook al zat hij niet helemaal lekker in zijn spel.

BCN ging met een 4-2 voorsprong de mixen in. Dat rook naar een goede overwinning. Helaas gingen echter beide mixen verloren. Jaynique en Liesbeth speelden de eerste mix en kwamen in de tweede game goed in het spel, maar konden er net geen derde game uitslepen. Wendy en Dylan probeerden met technisch spel hun tegenstanders aan te pakken, maar helaas liep dat niet goed af.

Het eindresultaat is een 4-4 gelijkspel, dat toch een beetje als een verlies aanvoelt. 

Naar het overzicht