Uitleg inschrijven voor spelen op Toernooi.nl

Vanaf nu is het verplicht om je op te geven voor een speelavond als je wil komen buiten trainen op dinsdag of badmintonnen op vrijdag. Registratie van deelnemers wordt met nadruk aanbevolen ivm Covid-19 maatregelen. Tevens helpt het ons als club om te weten hoeveel mensen er per groep komen spelen. Wij kunnen dan inspelen op de aantallen, groepen samenvoegen en zelfs sporthallen samenvoegen. Dit betekent voor iedereen meer speelplezier!

Voor het opgeven voor de speelavonden maak je gebruik van Toernooi.nl. Voor competitiespelers is dit een bekende site. Hier staat ons competitieschema en de scores en schrijven wij ons in voor toernooien.

Voor recreanten zal deze website grotendeels onbekend zijn. Wij willen jullie vragen om hier wel gebruik van te maken. Niet alleen omdat het verplicht is voor het spelen in de zomermaanden, maar ook zullen wij als club hier meer en meer gebruik van maken voor onze interne toernooien, bijvoorbeeld het opgeven voor de clubkampioenschappen.

Je vindt een uitleg om een account aan te maken en je op te geven voor de speelavonden hier. Je ziet jouw inschrijving niet gelijk online staan, de TC haalt de inschrijvingen om de dag binnen.

LET OP:

- meld je uiterlijk de avond voor de betreffende speelavond voor 20.00 uur aan! Mochten wij beslissen om trainingsgroepen samen te voegen of alleen in de Kleine Vink te spelen (met recreanten en competitiespelers samen), dan laten wij dat op de speeldag zelf uiterlijk voor 12.00 uur weten. Houdt de website in de gaten en de app groepen.

- Heb je je opgegeven en kom je toch niet? Verwijder dan voor 20.00 uur de dag van te voren jouw inschrijving. Op de speeldag zelf graag jouw afmelding via de app of via de mail: TC@bcnieuwerkerk.nl

Laten we samen zorgen dat we zo goed mogelijk omgaan met het feit dat we niet terecht kunnen in de Parkzoomhal. Dit vereist wat inzet van iedereen. Alvast dank voor de medewerking.

We wensen iedereen veel speelplezier!

 

 

 

Naar het overzicht