Trainingsweekend competitiespelers

Beste competitiespelers,

Ook dit jaar wil Arthur ons weer in de gelegenheid stellen een trainingsweekend te beleven.

Dit jaar gaat het om het weekend van vrijdagavond 30 augustus tot en met zondag 1 september en zijn we voornemens naar Brasschaat, België te gaan.

Het programma zal een mix zijn van: conditietraining, fitness, veel badmintonoefeningen en natuurlijk wedstrijden dit afgewisseld met diverse sociale niet-badminton activiteiten.

Zoals de meesten weten is het een teambuildings weekend, dus er worden net als vorige jaren door Arthur teams geformeerd, die het meest op de nieuwe competitieteams lijken.

In principe gaan we uit van een bezetting van 20 personen (minimaal 16 personen en maximaal 50 personen). De sporthal in Brasschaat telt 12 badmintonbanen dus je staat nooit tussen de banen!

De kosten dit jaar zijn totaal afhankelijk van het aantal deelnemers. Om jullie toch een beeld te geven. Bij 16 deelnemers bedragen de kosten 135 euro p.p. Bij bijvoorbeeld 30 personen zijn de kosten 99 euro p.p. We kunnen de kosten dan uitsmeren over meer mensen en zo een lager bedrag aanbieden, laten we dus met een zo groot mogelijke groep gaan, dan is het voor iedereen erg betaalbaar te maken!

Zodra de inschrijving gesloten is zullen we laten weten wat de daadwerkelijke kosten zijn en willen we jullie vragen dit direct over te maken. Net als bij het weekend weg krijg je indien er geld over blijft dit netjes teruggestort.

hiervoor krijg je onder voorbehoud:

  • Vrijdagavond: vrije tijd in centrum Brasschaat(eigen kosten)/ verblijf in sporthotel.
  • Zaterdag: ontbijt/ hardlopen/ fitness /lunch / badmintontraining / zwembad / diner / avondactiviteit/ verblijf in sporthotel
  • Zondag : ontbijt/ hardlopen / badmintontraining / lunch/ badmintontraining/ afsluitend diner

Nogmaals; het programma is onder voorbehoud, de trainer bepaalt!

Mocht je geïnteresseerd zijn en informatie willen, vraag het degene die vorige jaren mee geweest zijn..

De uiterste inschrijfdatum is 31 maart, schrijf je dus snel in en haal je team en traininsgenoten ook over om mee te gaan dan wordt het een superleuk weekend!!

Deelname is trouwens mogelijk voor alle (reserve) spelers van de seniorencompetitie die tijdens het weekend 16 jaar of ouder zijn.

Je kan je inschrijven door een email te sturen naar : arthur.jansma@yahoo.com neem in de cc even bestuur@bcnieuwerkerk.nl mee.

Groet,
Arthur Jansma

Naar het overzicht