Succes voor BC Nieuwerkerk op Asterix toernooi


Afgelopen zaterdag deed een groep BCN'ers mee aan het Open Asterix Toernooi in Rotterdam. Een toernooi met de klassen 2, 5 en 7, waar veel mooie partijen gespeeld werden. Onze BCN'ers haalden goede resultaten en onze club werd zelfs derde in de strijd voor de verenigingsbeker! Hierbij een kort overzicht van de resultaten van de BCN'ers.

1e plaats
Liesbeth de Boer met Martel Couwenhoven in de GD5. De eerste GD werd al om 10.00 uur gespeeld aangezien het speelschema erg vol zat. Gedurende de dag spannende partijen gespeeld waar Martel en Liesbeth steeds net iets sterker waren. Afgelopen september speelden ze met veel succes voor het eerst samen op het BCN Pouletoernooi. Nu, weer herenigd, pakten ze wederom de hoofdprijs.

2e plaats
Ilona Bakker speelde samen met oud bekende Paul van Dam in de GD 7. Het spelplezier was merkbaar en dit, tezamen met dat ze gewoon heel goed speelden, bracht ze in de finale. Hier stond echter een koppel dat wellicht een klasse hoger had moeten spelen in de weg. Een mooie tweede plek voor Ilona en Paul!

Halve finales
Danyy Borocz en Stefan Broeren bereikte samen de halve finale van de MD2. Stefan broeren was goed op dreef en bereikte ook de halve finale van de ME5. Lotte Redeker stond in de halve finale van de VE7.

Kwartfinales
Danny Borocz bereikte de kwartfinale van de ME2. Sanne Loef bereikte de kwartfinale van de VE5. Liesbeth de Boer en Sanne Loef verloren nipt de kwartfinale van de VD5. Dylan bereikte de kwartfinale van de ME7, waarbij hij ook in een eerdere ronde een torry scoorde!

De volgende toernooien waar een behoorlijke groep BCN'ers aan mee doet zijn Randstad, Dropshot en Milispec PIP; schrijf je snel in als je ook mee wil doen.

Hartelijk dank aan Peter van der Heij voor de mooie foto's!


Naar het overzicht