STEM NU op onze baansponsor 4 Your Games in de race als favoriete ondernemer van Dordrecht!

4 Your Games is jaren lang baansponsor geweest bij onze toernooien. Nu zijn zij genomineerd om de titel van meest favoriete ondernemer van Dordrecht te worden en daar helpen wij natuurlijk graag aan mee. Stem en help 4 Your Games deze titel te winnen! 

Druk op HIER om naar de stempagina te gaan. 

Zoek je een spel dan weet je: bij 4 Your Games op de Voorstraat hebben ze voor iedereen wel iets. Al zo’n 5 jaar kun je hier terecht voor bordspellen, kaartspellen, dobbelspellen en alles daartussenin. De winkel heeft een assortiment van 1.300 titels en is daarmee een walhalla voor spelletjesliefhebbers.

“Dat we in de top drie staan, vind ik wel heel cool. Het is een leuke verkiezing om voor genomineerd te worden,” vertelt Maico. “De winkel is zeer gastvrij. Er is een positive drive en het zijn harde werkers. De medewerker staan altijd klaar voor een praatje en het zijn professionals op hun vakgebied”, vindt Els.

Je hebt tot en met zondag 21 maart de tijd om te stemmen. De ondernemer met de meeste stemmen gaat er vandoor met de titel ‘Favoriete ondernemer van Dordrecht’. De bekendmaking is in de week van maandag 22 maart.

Naar het overzicht