Start seizoen 2011-2012

Beste leden,

Komende dinsdag start voor ons allen het badmintonseizoen weer. We hopen dat iedereen de afgelopen maanden goed door is gekomen zonder de sport waar we allemaal verslaafd aan zijn! Speel je niet op dinsdag maar op vrijdag, dan start op 19 augustus het seizoen voor jou.

Het speelschema vind je HIER

De jeugd heeft tijdens de vakantie van de jeugdcommissie een nieuwe groepsindeling ontvangen, bekijk deze goed. Ben je de mail kwijt, kijk dan op de site. Heb je geen mail ontvangen stuur dan een e-mail met je e-mailadres naar webmaster@bcnieuwerk.nl.

Voor de competitiespelers ligt de scheiding in de trainingsgroepen op dinsdag netjes in het midden van de 10 teams. Dus in vroege groep trainen en spelen teams 6-10 met nylon shuttles, in de late groep trainen teams 1-5 met veren shuttles.

Dit jaar hebben we als bestuur ten doel gesteld iets te willen groeien in het ledenaantal, er is met name plaats voor jeugd en recreanten. We willen dan ook iedereen verzoeken actief leden te werven. Aanstaande zaterdag hebben we hiervoor zelfs een dag ingepland in winkelcentrum Reigerhof. Kom ook even een paar uurtjes helpen, geef je op door een mail te sturen naar pkorbee@casema.nl

Zet verder de volgende data in je agenda:

  • 27 & 28 augustus: Trainingsweekend competitiespelers die zich hebben ingeschreven hiervoor.
  • 4 september 10.00-12.30: Trainingszondag alle competitiespelers, er wordt op een ieders aanwezigheid gerekend, indien je verhindert bent graag afmelden bij de trainer per mail arthur.jansma@yahoo.com. Doe dit alsjeblieft zodat Arthur van tevoren partijen kan indelen, al rekenen we natuurlijk gewoon op een ieders aanwezigheid!
  • 10 & 11 september: Pouletoernooi. Schrijf je nog snel in wanneer je dat nog niet hebt gedaan, er zijn nog 10 plekken beschikbaar. Aanmelden als vrijwilliger een dag of dagdeel wordt ook erg op prijs gesteld!
  • 12 september: Bestuursvergadering. Heb je vragen, suggesties, klachten? Zorg ervoor dat je dit een week voor de vergadering mailt naar bestuur@bcnieuwerkerk.nl

Over verdere activiteiten blijven we jullie via de website en e-mail informeren.

Uiteraard zijn er met het begin van het seizoen weer geweldige aanbiedingen op het gebied van rackets, tassen, schoenen en gripjes. Goedkoper dan in de winkel, rackets zijn gratis te testen en je steunt je club er ook nog eens mee!

Als laatste ontvang je binnenkort het nieuwe jaarboekje, deze is bijna af, heb je nog een leuk stukje dat we hierin kunnen plaatsen of een adverteerder, laat het ons weten!

We hopen je op dinsdag of vrijdag weer te mogen begroeten!

Het bestuur

Naar het overzicht