Sponsoractie opbrengsten

Beste BCN'ers,

De laatste weken was een zeer goede periode voor de sponsorcommissie, en daarvoor ook voor BCN zelf. Meerdere acties zijn met een groot succes afgesloten! Wij vinden het dan ook zeer leuk om onderstaande aan jullie mee te delen zo vlak voor de kerst:

PLUS Wensveen 'Spaar je club gezond' actie

De 'Spaar je club gezond' actie van de PLUS heeft onze club €899,- opgeleverd, wat een fantastische prestatie!!! Er zijn in totaal 4654 punten ingeleverd, dus de laatste tijd zijn er behoorlijk wat boodschappen bij de PLUS gedaan.Een grote waardering voor alle leden die mee hebben geholpen om op dit bedrag terecht te komen!

De cheque voor deze actie was afgelopen weekend opgehaald bij PLUS Wensveen in Dorrestein door Jeroen IJpelaar. Extra hulde voor onze sponsorambassadeur: Pim Vente! Hij heeft veruit de meeste loten ingeleverd van alle leden, waarschijnlijk zo'n 25% van het totaal.

De Grote Clubactie 2021

De Grote Clubactie is dit jaar succesvol verlopen voor BC Nieuwerkerk. Als vereniging hadden wij dit jaar het doel gesteld om 500 lootjes te verkopen, goed voor € 1200,-. Helaas is het doel niet bereikt, maar we mogen trots zijn dat we wel 354 hebben verkocht. Dit betekent dat wij het mooie bedrag van € 849,60 mogen ontvangen.

Leuk om te melden dat er dit jaar 129 lootjes online zijn verkocht. De overige lootjes zijn met name door jeugdleden verkocht door langs de deuren te gaan. Jeugdleden Jens en Anouk waren dit jaar de beste verkopers. Zij verkochten samen maar liefst 73 lootjes!

Volgend jaar gaan we natuurlijk weer proberen om een mooi bedrag voor de vereniging bij elkaar te verdienen!

 

Rotterdam Marathon

Op 24-10-2021 hadden 16 personen vanuit BCN meegeholpen om water uit te delen aan deelnemers van de Rotterdam marathon. Naast dat zij zelf een super leuke en gave dag gehad, levert dit onze club ook geld op! Namelijk 16 x €17,50 = €280,-.

Mooi einde van het jaar!

Alles bij elkaar heeft dit ons €2010,24 opgeleverd! Wij willen hierbij nogmaals iedereen bedanken die ervoor gezorgd dat we op dit mooie bedrag terecht zijn gekomen.

Vanuit de sponsorcommissie wensen wij iedereen alvast een fijne kerst en nieuwjaar en hopen deze positieve ontwikkelingen mee te nemen naar volgende jaar!

Naar het overzicht