Speelweek 2: jeugdcompetitie

Op de zaterdag vertrok ons jongste team naar Quintes. Ze moesten vroeg opstaan want de wedstijden begonnen al om 9:00 in
Kwintsheul. Met nu een paar andere spelers in het team werd er weer met 8-0 gewonnen.
De ene wedstrijd met speels gemak de andere nipt met twee punten verschil.
Wel bijzonder dat er geen enkele set werd verloren.

De andere teams hadden hun uitwedstrijd op zondag.

Het dames team speelde in Rijswijk uit tegen Randstad. Er werden vele spannende wedstrijden gespeeld waaronder twee
drie-setters. Dit keer was het Lisa die de punten scoorde in haar enkel en de dubbel samen met Francisca. Het derde punt lukte bijna, Debbie verloor in drie sets en bij de dubbel Lisa/Svenja werd nadat de eerste set was verloren ook de tweede set pas verloren in de verlenging (22-24).

De andere teams (U19, U15, U13 en O15) speelden allemaal uit tegen Astrix. Erg gezellig om met zoveel teams tegelijk uit te spelen bij dezelfde club.

Het U19 team wist net als vorige week met ruime cijfers een winst van 8-0 neer te zetten.En gaven daarbij geen enkele set weg.

Wat vorige week het U15 team niet lukte, lukte deze week wel. Er werd gewonnen en wel met 6-2. Op een enkele wedstrijd na moest er wel hard voor gewerkt worden. Omdat er op 1 baan werd gespeeld en er ook nog 3 drie-setters nodig waren, was het team als een van de laatste klaar. Richard had bij gelijkspel of winst beloofd dat hij een lekker stukje taart zou meenemen. En daar hield hij zich aan. Na afloop van de training van dinsdag werd de overwinning gevierd.

Het U13 team ging ook naar huis met een mooie 7-1 overwinning. Zowel de jongensdubbel en de meisjesdubbel begonnen door de eerste set te verliezen. Na winst in de tweede set werd vervolgens ook de derde set gewonnen. Bovenal waren het vooral leuke en gelijkwaardige wedstrijden. En leuk om te zien dat het niveau al zoveel verbeterd met een jaartje trainen.

Ook het opstap onder 15 team speelde bij Astrix en had veel dames als tegenstander.De twee punten (het werd 2-6) werden behaald door Milan en door Aya/Annemarie. Het is vooral nog wennen aan het spelen van de wedstrijden.

Eerst een paar weken verplicht 'corona verlof' en dan weer knallen.