Speelweek 11 najaarscompetitie senioren 2018-2019

Team 1 speelde uit tegen Schollevaar. De heren verloren de dubbel, de dames zegevierden wel. Stefan Broeren won in drie sets zijn singel. Lotte verloor haar singel in twee sets en ook de tweede herensingel van invaller Stefan de Ridder ging verloren. Liesbeth won met een ruime marge haar singel in twee sets. De mixen zorgden voor de beslissing: Nieuwerker pakten ze allebei! Eindstand 5-3 winst.

Team 2 speelde thuis tegen een directe concurrent, BC Bavel. Vandaag liep ondanks door ziekte van Peter het spel goed bij team. Stefan Broeren viel in team 2 in, Stefan de Ridder viel in team 1 in. Beide Stefan's speelden alle partijen en ondanks even wennen aan elkaar konden zij de herendubbel winnen, een singel en beide mixpartijen. Ook Davina en Mirjam speelden alle partijen en wonnen alles. Eindstand 7-1 winst en dat voelt lekker na een verlies van 3-5 uit!

Team 3 speelde uit tegen Voorburg en een sterke tegenstander. Tim en Koen speelden samen de dubbel maar verloren. Bij Jasmijn en Sanne werd het nog spannend maar helaas zonder winst na drie sets. Koen won de eerste set in zijn singel maar kon dit helaas niet verzilveren. Ook Hjordis verloor zijn singel. Sanne en Anouska hadden drie sets nodig om de eerste punten binnen te halen. Met nog de mixpartijen te gaan kon het nog gelijk worden, echter pakte dit niet zo uit en verloren Hjordis en Sanne nipt in drie sets en ook Anouska met Koen lukte het niet.

Team 4 speelde vandaag thuis tegen de nummer 1 in de poule Invictus. Uit zat het niet mee voor team 4, dus elke punt is er weer één tegen de sterke tegenstander. Jeroen is helaas nog geblesseerd en dus speelden IJpelaar en Jaynique alle partijen. De herendubbel verliep goed, de heren speelden sterk en pakten met verlenging ook nog de tweede set. Daniek en Moniek hadden het veel moeilijker tegen de zeer sterke dames en verloren. Met singels kon er weer wat punten worden gepakt. Jaynique en Debby wonnen hun singels in twee sets, Daniek en Jeroen verloren helaas hun singel. Met een 3-3 tussenstand was winst nog mogelijk. IJpelaar en Moniek lukte het niet om een set te pakken. Debby en Jaynique kwamen dichtbij de overwinning met een derde set eindigend in 21-23. Eindstand 3-5 verlies. Dat is toch mooi drie punten meer dan uit!

Team 5 speelde thuis tegen Asterix. De herendubbel werd door Florian en Dirk in drie sets verloren. De dames, Annemarie en Frances, pakten echter de winst in twee sets. Dirk is nog niet volledig hersteld en dus werd de hulp ingeroepen van Randy om de singel te spelen. Randy won zijn singel in drie en Florian zijn in twee sets. Frances en Ingrid deden dit ook in twee sets. Met een 5-1 tussenstand gaat het dus lekker. Florian en Annemarie speelden samen de eerste mix en wonnen in twee sets, Dirk en Ingrid hadden meer moeite en moesten het gaan beslissen in een derde set. Helaas kon deze niet met winst worden afgesloten. Eindstand: 6-2 winst!

Team 6 speelde vandaag uit bij de nummer 1 Schollevaar. Thuis was met 8-0 verloren, dus het zou een zware middag worden. Pim speelde niet mee vanwege een blessure aan zijn elleboog. De eerste 5 partijen gingen in 2 sets verloren. Maite speelde voor de gelegenheid 2e dame en wist haar partij in drie sets te winnen. Er volgde nog 2 mooie mixpartijen die helaas in 3 sets verloren gingen. Einduitslag 7-1 verlies. Dat is toch mooi een punt meer dan thuis!

Team 7 speelde thuis tegen BC Limes. Ricardo en Edward speelden samen de herendubbel en hadden een te sterke tegenstander. Sophie en Laura waren wel sterker en wonnen. Edward kon niet zo lekker mee komen met het type spel en verlor met een krap verlies beide sets. Sophie had drie sets nodig voor de winst in haar singel. Tim en Laura moesten helaas hun singel na drie sets met verlies afsluiten. Bij de eerste mix werd het nog spannend en wonnen Ricardo en Sophie net met 23-21 de partij. Tim en Laura hadden een te sterke tegenstand en verloren jammer genoeg in twee sets. Eindstand 3-5 verlies, dus net niet gelijkspel.

Team 8 moest net als team 1 en 6 uit tegen Schollevaar. De herendubbel was net aan verloren in drie sets, de dames wonnen in twee maar maakten het nog spannend in de tweede set. Tim won in twee sets, maar de andere teamgenoten hadden in hun singel drie sets nodig waarbij Wessel net niet kon winnen. Met gedegen spel werd ook nog beide mixpartijen gewonnen. Eindstand 6-2 winst!

Team 9 speelde thuis tegen Randstad 6. We hebben lekkere partijen gespeeld met een aantal spannende uitslagen. De dubbel van Bianca en Eveline eindigde met 20-22 en 21-23 net niet onze kant op. De herendubbel van Ronald en Patrick ging gemakkelijker. In de singles wist alleen Ronald te winnen. We sloten af met twee keer winst met de mixpartijen, waardoor Ronald de dag-winnaar werd met alle 3 zijn partijen op winst! Eindstand 4-4, een gelijkspel.

Team 10 moest afgelopen donderdag uit tegen BC Mix. Het team had de spirit er goed in zitten en speelden lekker. Tim en Wim pakten met gemak de winst in hun dubbel. En ook de dames, Ans en Karin, wonnen met een ruime score hun dubbel. Frank speelde eerste heer en wilde er vol van genieten en speelde dus een fijn een drie setter, 26-24, 20-22 en 21-16 winst. De dames hadden het moeilijk in de singel en verloren. De mixen maakte het verlies weer goed en beide koppels (Wim met Ans en Frank met Karin) wonnen hun mix in twee sets. Eindstand 6-2 winst!

Naar het overzicht