Speelweek 10 najaarscompetitie senioren 2018-2019

Team 1 speelde thuis tegen Invictus en kon met een 6-2 winst pakken op de hekkensluiter. Alleen Lotte verloor haar singel en de eerste mix van Stefan Broeren en Lotte werden verloren na drie sets. Zie voor het volledige verslag: HIER.

Team 2 speelde uit tegen Astrix. Het team had een sterke tegenstander en kon ondanks vijf drie setters niet de punten pakken. Alleen Stefan had met een goede singel een punt gepakt en zodoende ging het team naar huis met een 1-7 verlies.

Team 3 speelde thuis tegen BC Delft. Koen en Hjordis verloren helaas hun dubbel maar de dames pakten overtuigend de winst in hun dubbel. Hjordis won gemakkelijk zijn singel en Koen had daar net iets meer moeite voor nodig maar pakte ook de punt. De dames verloren echter beiden in drie sets. Met nog beide mixen te gaan was het winst, gelijk of verlies. Beide koppels maakten het spannend maar wonnen uiteindelijk in drie sets. Eindstand 5-3 winst.

Team 4 speelde uit tegen Conquesto.  In de ochtend bleek dat IJpelaar ziek was geworden dus was mochten de heren Jaynique en Jeroen beide drie wedstrijden spelen. Beide dubbels gingen helaas verloren. Jaynique won overtuigend zijn singel. Debby won net niet haar singel in drie sets en ook Daniek kon haar singel niet winnen. Jeroen viel helaas aan het einde van de eerste set uit na een blessure en kon niet meer verder spelen. Gelukkig kon Koen vanuit team 3 invallen om zo als nog de mix met Moniek te kunnen spelen. Het was echter eerst de beurt aan Jaynique en Debby om de mix te spelen na een goede eerste set konden zij helaas ook niet de tweede set pakken maar lukte het wel in de derde set met overtuiging om de winst binnen te halen. Koen was ondertussen gearriveerd en mocht met Moniek de mix spelen. Helaas lukte het niet om deze mix te pakken. Eindstand 2-6 verlies, toch nog twee punten tegen een sterk team en helaas één punt minder behaald dan thuis.

Team 5 speelde uit tegen Invictus en had net als team 2 een sterke tegenstander. Voor de vaste heren Florian en Andrzej moesten twee invallers op stelle sprong worden gevonden en dat lukte. Met Tim Rienstra die al vaker had ingevallen in team 3, vaste speler Dirk van team 5 die weer net van zijn blessure terugkomt en invaller Sander van der Vlis moest het team creatief zijn. Helaas lukte dit niet voldoende om ook een set te pakken tot aan de tweede mix. Ingrid en Sander pakten de winst in twee sets, zodat er nog een punt werd gepakt. Eindstand 1-7 verlies.

Team 6 speelde thuis tegen BC Limes. Wouter en Pim verloren hun dubbel. Door ziekte van Marijne werd de hulp ingeschakeld van Suzanne Hak. Het lukte Maite en Suzanne om in twee sets de winst te pakken. Zo stond het weer gelijk. Wouter speelde de eerste singel en kon deze na drie sets met winst afsluiten. Maite won haar singel in twee sets. Martin verloor helaas zijn singel in drie. Suzanne pakte ook in haar singel in twee sets de winst. Nu nog de mixpartijen te gaan. Suzanne en Pim speelden samen maar verloren in twee sets. Het lukte Martin en Maite wel om hun mix te winnen en deden dit in twee sets. Eindstand 5-3 winst.

Team 7 speelde uit ook tegen Astrix. De heren verloren, maar de dames wonnen hun dubbel. Edward verloor zijn singel en ook Ricardo kon de winst niet pakken. De dames Sophie en Laura zetten hun winst in de dubbel ook om in winst in de singel. Met nog een winst van Laura en Ricardo en een verlies van Sophie en Edward in de mix werd het uiteindelijk gelijkspel, 4-4.

Team 8 speelde thuis tegen BC Orbiton en behaalde net als team 7 gelijkspel. De damesdubbel, singel van Wessel en Lieke en de mix van Tim van der Lee met Lieke werden gewonnen. Eindstand dus 4-4.

Team 9 speelde voor de tweede keer tegen Voorburg. Ronald en Patrick spelen steeds beter samen en dat werpt zijn vruchten af. Deze week hebben ze in een spannende 3-setter opnieuw gewonnen. Tijdens de singles werd er hard gewerkt voor de punten. Patrick haalde in een super spannende derde set net geen winst. Ronald verloor helaas met veel punten. De rematch van Eveline was beter, maar helaas nog geen winst. Bianca wist in twee sets de winst te pakken. Ronald en Eveline hadden in de mix verloren, maar Patrick en Bianca wonnen de mix. Eindstand 3-5.

Team 10 had geen wedstrijd deze speelweek.

Naar het overzicht