Seizoen 2012-2013

Beste leden,

Het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur. Om jullie hier goed op voor te bereiden hier alvast wat belangrijke data om in je agenda te zetten.

Dinsdag 21 augustus gaan de trainingen voor zowel de jeugd als de senioren weer van start. De tijden zijn ongewijzigd, wel volgt er voor de jeugd nog een nieuwe indeling van de groepen. Voor wat betreft de recreanten is er 1 wijziging, conform het besluit van de ALV is er voor hen spelen vanaf 21.20 uur op de dinsdag.

Op vrijdag de 24 augustus starten we met de vrijdagavonden. De jeugdselectie zal nog horen uit welke groep de selectie komend seizoen bestaat. De recreantentrainingen zullen als vanouds plaatsvinden, verder is er training voor seniorenteam 3 t/m 5 van 20:00 tot 21:15, de seniorenteams 1 & 2 trainen van 21:15 tot 23:00. Let wel, deze indeling wordt als proef gebruikt voor de maanden augustus tot en met oktober. Indien blijkt dat de opkomst te laag is zullen de groepen worden samengevoegd en moeten er 5 teams (27 spelers) op 3 banen trainen.

Zondag 2 september is er een teamtraining voor alle seniorencompetitiespelers. Deze training duurt van 10.00 tot 12.30. Ook reservespelers zijn welkom indien de ruimte in de zaal dit toestaat. Deze trainingszondag herhalen we op zondag 6 januari 2013, zet deze datum dus ook alvast in je agenda.

Vervolgens hebben we op 8 en 9 september ons eigen open pouletoernooi. Inmiddels hebben we 60 inschrijvingen hiervoor, er zijn echter 120 plaatsen beschikbaar. Bij deze het verzoek aan iedereen om deel te nemen en wanneer je van de zomer bij andere clubs op bezoek gaat daar ook actief te werven. Verder wordt het promoten via social media erg gewaardeerd!

Voor nu een fijne vakantie en tot volgend seizoen!

Naar het overzicht