PRESTEREN ONDER DRUK – voor competitiespelers

Presteren onder druk is vaak moeilijk en de vraag is hoe ga je daar mee om. We kennen het allemaal: dat laatste punt, blijft altijd lastig. Als het in de competitie er om gaat, te moeten winnen om je team in de race te houden voor het kampioenschap of tegen degradatie, dan is de druk hoog. Maar ook dat punt wat je moet maken, nadat de scheidsrechter een in jouw ogen foute beslissing heeft genomen. Dan moet de knop om, en wil je dat uit je systeem.
 
Eén van de ouders van onze jeugdleden geeft in het dagelijkse leven cursussen om hiermee om te gaan. Hoe signaleer je die druk en wat kun je er aan doen om dit te voorkomen en om te zetten in iets positiefs. Hij is bereid om aan een (minimaal) 10-tal, maximaal 20-tal, competitiespelers deze training te geven. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend en gratis.
 
Marc Otterspeer en ondergetekende hebben een verkorte versie gedaan en beiden hebben wij dit als positief ervaren. Het is ook mooi om te zien of je je zelf goed kent en je met druk om kunt gaan. Iedereen is daar weer anders in. 
 
Heb je belangstelling, meld je dan, voor 26 januari 2014, aan via wimbcn@gmail.com onder vermelding van POD 2014.
 
Mochten we meer dan 20 aanmeldingen ontvangen, zal er worden geloot.   
Zodra we voldoende aanmeldingen hebben, zal er een datum worden gepland in overleg met de cursusleider. 
 
Groet,
 
Wim van Beusekom 

Naar het overzicht