Prestaties Jeugd

Beste leden,

Onze jeugd boekt dit seizoen fantastische resultaten. Hieronder 2 toernooiverslagen.

Zondag 10 juni hebben 14 van onze jeugdleden deelgenomen aan het Open Conquesto jeugdtoernooi 2012 in Zoetermeer, de foto's vind je HIER.

Onze spelers hebben een leuk toernooi gespeeld en fraaie resultaten behaald:
3/4e GD U13: Rick Offermeyer en Jaleesa Landveld
1e VD U13: Kyra van der Heij en Linda Geerling
2e VD U13: Jaleesa Landveld en Lotte Redeker

3/4e GD U15: Dylan van der Heij en Kyra van der Heij
2e VE U15: Kyra van der Heij

Nog beter zijn de resultaten van ons 5e en 6e jeugdteam, zij zijn beide kampioen geworden in hun afdeling van de U15-F Klasse van de jeugdcompetitie.

Traditie getrouw mogen de kampioensteams dan gaan strijden om de titel Regiokampioen. Zaterdag 10 juni hebben zowel BCN 5 als BCN 6 daarom deelgenomen aan de Regiokampioenschappen die ditmaal in samen werking bij onze buren BC Schollevaar georganiseerd werden. De dag verliep super, om met de woorden van onze jeugd trainer Wim Offermeijer af te sluiten:

Vandaag Regiokampioenschappen gehad en het werd een daverend succes. Echt geweldig; eerst zijn er poule wedstrijden gehouden en team 5 en 6 werden eerste in de poule. Op zich al een fantastische prestatie daarna met Vridos in de finale poule en dat werd een gevecht op leven en dood met spannende uitslagen van 20-22, 23-21, 22-20, 24-22, 21-19 en 19-21. Uiteindelijk kwam het op de single van Luke de Gruyter aan om team 5 kampioen te maken en hij won. TEAM VIJF IS REGIOKAMPIOEN, geweldig! En team 6 werd eervol 3e. Alle spelers ontvingen een prachtige beker en team 5 ontving een supergrote wisselbeker :-) Het was een zeer enerverende dag van 9 tot 9 maar absoluut de moeite waard. Een unieke prestatie in de geschiedenis van BCN.

Naar het overzicht