NC Week 03: BCN in Winning Mood

Team 1 heeft na de nederlaag tegen Dropshot zich herpakt tegen Onder Ons. Het werd thuis maar liefst 7-1. Stefan Broeren had met zijn single het enige verliespunt. Stefan de Ridder viel verdienstelijk voor hem in bij de mix en pakte die samen met Davina Pouwelse in 3 sets.
Team 1 staat nu op een gedeelde 1e plek.


Na de 8-0 van vorige week ging team 2 zonder de geblesseerde Martijn van Lochem naar Spijkenisse om tegen BCRS te spelen. Het werd 4-4. BCRS staat bovenaan, dus een 4-4 uit is een prima prestatie.

Team 3 ging op bezoek bij Conquesto. Beide dubbels werden beklinkt met een 3e set, waar de dames nipt aan met 25-23 wonnen en de heren aan het kortste eind trokken. Verder was Conquesto een maatje te groot. Alle resterende partijen werden met 2 sets verloren.

Het 4e team speelde thuis tegen Asterix, dat een oude bekende herbergde. Na jaren niet meer gespeeld te hebben is Suzanne Broeren (de zus van) weer terug op het badmintonveld.
Op sportief gebied trok ze aan het kortste eind; zowel de dubbel tegen Debby van Hees/Simone Breedvelt en de singel tegen Gwenn Verhoeve werd in 3 sets verloren.
Team 4 won uiteindelijk met 5-3 en staat op een nette 2e plek.

Zonder de geblesseerde Saskia van der Berg ging team 5 zondagmiddag naar Flair. Het werd helaas een 5-3 nederlaag. Beide mixen bestaande uit Frances Vermeeren/Quinlan van Heerdt en Rene van Heerdt /Ilona Bakker werden gewonnen. Verder won Rene van Heerdt zijn single. Na 3 keer met 5-3 verloren te hebben, staat team 5 op de 6e plaats.

Het gepromoveerde team 6 heeft goede zaken gedaan voor handhaving in de 3e klasse. Een 3-0 achterstand werd omgebogen tot een uiteindelijke 5-3 overwinning. Ze staan nu op een keurige gedeelde 3e plek.

Team 7 wist de 3e wedstrijd met 7-1 te winnen van Zigo. Na een rommelige herendubbel die nipt gewonnen werd, stond het in sneltreinvaart 5-0 voor BCN. Het enige minpunt werd gehaald door een blessure opgave van Monique Postma in de single. Gelukkig was daar Cyntha Offermeyer om in een hele spannende 3e set met Tim van Nes met 21-19 te winnen na een achterstand van 14-19. Met een wedstrijd meer gespeeld staat team 7 op de 1e plaats met 8 punten voorsprong op de gedeelde nummers 2.

Zondag stond de 1e thuiswedstrijd voor team 8 op het programma. Tegen Smashing Maasdam werd 4-4 gespeeld. Jeroen IJpelaar was in zijn single dicht bij een torry door met 15-0 voor te staan. Helaas maakte de tegenstander daarna een punt en sprokkelde hij nog 11 punten. Team 8 staat op de 5e plek.

Vorige week maandag al speelde team 9 uit tegen Pijnacker. Er werd met 6-2 verloren. De dag ervoor moest het team ook al spelen en dat had niet de beste uitwerking. Ilse Maas-Hage won haar single en Aad Gouw/Tanja te Lindert wonnen knap hun mix in 2 sets.

Team 10 speelde vorige week niet en speelde zondag dus haar 2e wedstrijd. Met jeugdinvalster Jasmijn van Hamersvelt werd met 7-1 gewonnen. Na de 6-2, dus nu een 7-1 overwinning. Ga zo door!

Net als team 10 is team 11 een relatief nieuw team. Zondag werd de eerste uitwedstrijd tegen Zigo gespeeld. Beide teams waren in balans, waardoor het 4-4 werd.

Naar het overzicht