Jeugdkamp 2014

De jeugd van BC Nieuwerkerk heeft afgelopen weekend het seizoen afgesloten met een jeugdkamp in Austerlitz bij Zeist. Ieder jaar is dit vaste onderdeel van de clubagenda weer een feest waarbij de deelnemende kids en begeleiding genieten van allerlei activiteiten. Jaarlijks terugkerende evenementen zijn uiteraard de dropping, BBQ en bontenavond. De overige activiteiten worden aangepast aan de de locatie. Dit jaar kon een bezoek aan de piramide van Austerlitz natuurlijk niet ontbreken. Maar ook de aanwezige speeltuin en botsauto's moesten natuurlijk benut worden!De zaterdagavondagenda werd natuurlijk aangepast i.v.m. de kwartfinale wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Costa Rica. Gelukkig was er een ouder die een beamer beschikbaar kon stellen zodat ook dit een onvergetelijke ervaring werd voor de badmintonjeugd. Door de verlenging en het penalty schieten schoot een geplande avondactiviteit er wel bij in maar met de winst op zak vond niemand dat echt erg.


Een welgemeend woord van dank gaat natuurlijk uit naar de kampbegeleiders die dit evenement mogelijk gemaakt hebben: Karin, Nathalie, Jeroen, Tim, Nick, Jochem, Richard en Wim v B. Thanks, de kids hebben weer genoten. Ouders die het vervoer op zich genomen hebben uiteraard ook bedankt.

De foto’s gemaakt door Richard Val vindt je hier: Foto's

Het badmintonnen ligt overigens niet stil. Gedurende juli en augustus kan iedereen die dat wil terecht in de Parkzoomhal op vrijdagavond van 20:00 uur tot 23:00 uur. Voor slechts 5 euro kun je een hele avond gezellig en sportief bezig zijn met het zomer badminton. Mis deze kans dus niet!

Naar het overzicht