Inschrijving Najaarscompetitie 2014-2015

Beste Dames en Heren Badmintonners,
 
De inschrijving voor de najaarscompetitie 2014/2015 kan middels dit formulier.
Vul het in en mail het aan cc@bcnieuwerkerk.nl 
 
Ook in geval je niet direct in een team geplaatst wilt worden, maar wel beschikbaar bent als reservespeler zouden wij het zeer op prijs stellen als je dat kenbaar wilt maken. Reserve spelers betalen niets extra, tenzij ze kiezen voor het gebruik van de training.
 
Stuur het ingevulde aanmeldingsformulier a.u.b. uiterlijk 28 februari 2014 in.
 
In de hoogste teams wordt in principe alleen gekeken naar speelsterkte. Dit betreft dit team 1 tot en met 5.
Voor de lagere teams is van toepassing dat ook andere overwegingen, zoals vervoer, balans in het team qua leeftijd, ervaring, etc. meewegen. Uiteraard staat ook hier voorop dat een ieder zich zoveel mogelijk dient te kunnen ontwikkelen.
 
Om de sterkte te bepalen wordt in belangrijke mate gelet op de resultaten in de afgelopen competitie. Daarnaast spelen zaken als trainingsopkomst, ambities en toekomstverwachtingen van zowel de speler als de vereniging een rol.
 
Indien je bepaalde wensen hebt ten aanzien van deelname aan de competitie is het belangrijk dat de CC daarvan op de hoogte is. Geef deze eventuele wensen kort en bondig weer bij de opgave. Zo nodig kun je eventuele wensen mondeling met een lid van de CC te delen. Uiteraard wordt bij het aanhoren van wensen de nodige discretie in acht genomen en blijft betreffende informatie iets tussen jou en de CC.
 
Wil je op het formulier ook aangeven of je teamcaptain wilt worden van jouw team?
De teamcaptains zullen in direct contact staan met de CC, zodat er op tijd zaken kunnen worden geconstateerd. Vind je het leuk om de CC te helpen en je als teamcaptain op te geven, dan stellen we dat op prijs. Zo nodig wijst de CC een teamcaptain aan,
Vanzelfsprekend zullen we dat uiteraard eerst met je bespreken.
 
Meedoen aan een competitie houdt ook in dat je alles in het werk stelt om geen wedstrijden te missen. Ook op tijd in de zaal zijn, het hele team om 09.45 uur is van belang. Je bent immers een teamspeler en houdt ook rekening met anderen.
 
N.B. Het dragen van de clubkleding bij competitie wedstrijden is verplicht!

Let op: tijdens de senioren Clubkampioenschappen is de laatste mogelijkheid om nog clubkleding te bestellen!

 

 
Met sportieve groet,
 
De Competitie Commissie

 

Naar het overzicht