Hulp gevraagd

Beste leden,

De komende tijd zit weer boordevol activiteiten. De benefietavond, het wie-kent-weg, de ALV, een slottournooi voor je het weet zitten we al weer aan de BBQ.

Voor de meeste activiteiten vervult het bestuur een 'aanjaagfunctie' en zijn er gelukkig leden genoeg die de verantwoordelijkheid willen nemen om de activiteiten te doen slagen. Toch blijft het altijd weer spannend of dat op tijd lukt.

Zeker het komend seizoen is weer frisse inbreng nodig! Het bestuur heeft nu een jaar lang zonder vaste secretaris gedraaid en dat is voor een vereniging geen goede zaak. Communicatie blijft hangen met vaak misverstanden en onbegrip tot gevolg. Komend seizoen komt ook nog eens de functie van penningmeester vrij. Voor een vereniging als de onze met zo'n 200 leden is dat geen goede zaak en we zijnook met zijn allen verantwoordelijk voorBCN. Daarom doen we met klem een beroep op jou om eens na te gaan of je iets voor de vereniging kunt betekenen.Hieronder nog eens de functies. Voor informatie over de inhoud kun je altijd een bestuurslid aanspreken.

*Penningmeester (m.i.v. seizoen 2012-2013)

*Secretaris (per direct)

*Voorzitter Recreantencommissie (m.i.v. seizoen 2012-2013)*Algemeen bestuurslid (per direct)

*Vrijwillegers voor de Fietstocht/BBQ (6 juli)

*Redacteur? ter ondersteuning van Wendy?

Alvast hartelijk bedankt voor je inzet.

Met vriendelijke groet,

Peter, Monique, Franklin, Saskia, Edo, Stefan en Marco

Naar het overzicht