Herinnering Clubtoernooi Senioren

Beste leden,

Inmiddels is de inschrijving voor het clubtoernooi op 31 januari, 3 en 5 februari 2012 al enige maanden geopend. Er hebben zich tot op heden ruim 40 leden aangemeld om deel te nemen aan dit clubtoernooi. Vanzelfsprekend wordt verwacht dat de competitiespelers aan dit toernooi meedoen. Het is niet onbelangrijk om door een onderlinge krachtmeting te kijken hoe een ieder zich het afgelopen jaar heeft ontwikkeld. Voor de enkelspelen zijn drie niveaus waarop ingeschreven kan worden. Speciaal voor de recreanten is een klasse 3, zodat ook zij met gelijkwaardige tegenstand een competitie kunnen spelen. De dubbelspelen en mixen gaan gemengd met alle leden verdeeld in twee niveaus. Hier is het belangrijk dat veel dames zich opgeven. Hoe meer dames zich opgeven, des te meer mix-koppels we kunnen samenstellen.

De inschrijving eindigt officieel op 31 december 2011. Mochten leden de inschrijving zijn vergeten dat is er nog gelegenheid om je dit jaar aan te melden. Voor leden die twijfelen over deelname kunnen de twijfel wegnemen door gewoon in te schrijven. Hoe meer deelnemers hoe mooier het toernooi.

Op onze site (HIER) staat voldoende informatie om je in te schrijven via toernooi.nl. Er is een uitgebreide en een verkorte handleiding om het digitale inschrijven te ondersteunen. Mocht dit niet werken, dan kun je altijd nog aanmelden via de mail of in de zaal.

We hopen dat nog een groot aantal leden zich zal inschrijven voor het einde van het jaar. Wij als organisatie kunnen dan half januari de koppels gaan samenstellen de speelschema┬┤s gaan aanmaken.

Wij hopen dus nog op een overweldigende inschrijving.


De Clubtoernooicommissie
Tim van der Lee en Aad Gouw

E-mail: clubtoernooi@bcnieuwerkerk.nl 
Website: http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=08F3BE12-467C-4437-AA31-3C95E1106318

Naar het overzicht