Herenteam thuiswedstrijd 19-11-2023

De heren van BCN 1 staan met een aantal wedstrijden minder dan de koploper nog op een stevige tweede plaats in het klassement. Willen ze zicht houden op het kampioenschap zullen er weinig punten verspeeld mogen worden. Vandaag traden Rolf, Martin, Ricardo, Jeroen en Sander aan om de punten te gaan scoren. De eerste dubbel met Rolf en Jeroen werdt in een soepele tweesetter gewonnen. De tweede dubbel met Martin en Ricardo eindige in een spannende derde set en werdt helaas in de verlenging met 20-22 verloren.

Waar Martin de eerste singel met enkele knappe rally’s in een soepele winst afsloot had Jeroen Ijpelaar het zwaar in zijn single en kon hij de rust in de wedstrijd niet geheel vinden met een verliespunt als gevolg. Sander kreeg in de eerste set van de derde singel pittig tegenstand maar won deze toch waarna de tegenstander tegen zichzelf ging spelen wat de winst van de tweede set gemakkelijker maakte. Ricardo kon de tegenstander tot de verlenging in de eerste set van de vierde singel goed bijbenen maar moegestreden uiteindelijk toch een verliespunt voor deze wedstrijd. Tussenstand 3-3 wanneer de laatste twee dubbels gespeeld gaan worden.

De voorlaatste dubbel wordt gespeeld door Jeroen en Sander. Ze coachen elkaar goed de wedstrijd door, de tegenstander weet geen moment langszij te komen en ze weten de winst te behalen in een tweesetter. Ook Rolf en Martin staan een stevige pot te spelen in de laatste dubbel van deze dag. De tegenstander bood nog tegenstand in de eerste set maar kom dit in de tweede set niet meer opbrengen waardoor ook de laatste dubbel in winst is omgezet met een nette 5-3 als eindresultaat. Nu doorstomen naar die koppositie!

Naar het overzicht