Handige data

Beste leden,

Vanavond start voor velen van jullie het nieuwe seizoen. Om jullie hier goed op voor te bereiden hier alvast wat belangrijke data om in je agenda te zetten. Het meest actuele speelschema vind je HIER.

Dinsdag 21 augustus gaan de trainingen voor zowel de jeugd als de senioren weer van start. De tijden zijn ongewijzigd, wel heeft de jeugd een nieuwe indeling van de groepen ontvangen, deze staat op jullie mail en op de site. Voor wat betreft de recreanten is er 1 wijziging, conform het besluit van de ALV is er voor hen spelen vanaf 21.20 uur op de dinsdag.

Op vrijdag de 24 augustus starten we met de vrijdagavonden. De jeugdselectie kan je terugvinden in de zelfde mail welke de jeugd heeft ontvangen. De recreantentrainingen zullen als vanouds plaatsvinden, verder is er training voor seniorenteam 3 t/m 5 van 20:00 tot 21:15, de seniorenteams 1 & 2 trainen van 21:15 tot 23:00. Let wel, deze indeling wordt als proef gebruikt voor de maanden augustus tot en met oktober. Indien blijkt dat de opkomst te laag is zullen de groepen worden samengevoegd en moeten er 5 teams (27 spelers) op 3 banen trainen.

Zondag 2 september is er een teamtraining voor alle seniorencompetitiespelers. Deze training duurt van 10.00 tot 12.30. Ook reservespelers zijn welkom indien de ruimte in de zaal dit toestaat. Deze trainingszondag herhalen we op zondag 6 januari 2013, zet deze datum dus ook alvast in je agenda.

Vervolgens hebben we op 8 en 9 september ons eigen open pouletoernooi. Inmiddels hebben we 100 inschrijvingen hiervoor, er zijn echter 120 plaatsen beschikbaar. Sta je nog niet ingeschreven doe dat dan alsnog, ken je mensen die misschien mee willen doen? Vraag ze! Check verder even met wie je hebt ingeschreven en og diegene daar wel mee akkoord is. Er staat nog steeds inschrijvingen in het toernooi die niet kloppen, zowel qua partner als qua speelklasse. Verder wordt het promoten via social media erg gewaardeerd!

Tot vanavond!

P.S. Er is nog behoorlijk wat ruimte bij de jeugd, nodig gerust mensen uit, Laat ze even een mail sturen naar keertjemeedoen@bcnieuwerkerk.nl

 

Naar het overzicht