Generatietoernooi 2014

Beste BCN-ers,

Op vrijdag 17 oktober (de vrijdag voor de herfstvakantie) organiseren de Jeugdcommissie en de Recreantencommissie samen voor de tweede keer het generatietoernooi van 19.00 tot 21.00 uur.

Wat houdt dit toernooi in: 
 
Het is de bedoeling dat onze jeugdleden gaan mixen met hun vader-moeder/oom-tante/buurman-buurvrouw, in ieder geval iemand van de oudere generatie. De persoon waar ons jeugdlid mee gaat spelen mag GEEN lid van BCN zijn. 
 
De seniorenleden van BCN (recreanten en competitiespelers) gaan mixen met hun zoon-dochter/neefje-nichtje/buurjongen-buurmeisje, iemand van de jongere generatie met een leeftijd tussen de 8 en 16 jaar, waarbij basisschoolkinderen onze voorkeur hebben. De persoon waar ons senioren lid mee gaat spelen mag GEEN lid van BCN zijn. 

Het is dus eigenlijk te vergelijken met ons Mix-Met-Nix toernooi en is bedoelt om de familie/kennissen kennis te laten maken met de sport waar wij mee bezig zijn en zo ook binding te krijgen met onze mooie club waar hun familie/kennissen menig uurtje doorbrengen. En uiteraard hopen we op deze manier ook veel nieuwe leden te mogen ontvangen.

 

Het toernooi wordt gespeeld op 9 banen in 2 poules. Dat houdt in dat we maximaal 36 koppels kunnen laten spelen, dus als je mee wilt doen, schrijf je dan snel in via jeugd@bcnieuwerkerk.nl. Zodra je de terugkoppeling hebt ontvangen, is je inschrijving definitief. 
De aanmeldingen worden behandeld op datum en tijd van binnenkomst.

Uiteraard heeft dit toernooi tot gevolg dat er tot 21.00 uur geen trainingen voor de jeugd, recreanten en seniorcompetitiespelers zijn en er geen vrijspelen is voor de recreanten. Na 21.00 uur zijn alle 9 banen weer beschikbaar om vrij te spelen. Afhangen mag ook met meer dan 2 competitiespelers per baan.

Laten we van dit tweede BCN Generatietoernooi een net zo groot succes maken als de vorige editie.

Groetjes en tot ziens op 17 oktober.

Karin Edel (RC) en Wim van Beusekom (JC)
Naar het overzicht