Generatie toernooi 2013

Beste BCN-ers,

Op vrijdag 18 oktober (de vrijdag voor de herfstvakantie) organiseren de Jeugdcommissie en de Recreanten-commissie samen het generatietoernooi van 19.00 tot 22.00 uur.

Wat houdt dit toernooi in: 
Het is de bedoeling dat onze jeugdleden gaan mixen met hun vader-moeder/oom-tante/buurman-buurvrouw, in ieder geval iemand van de oudere generatie. De persoon waar ons jeugdlid mee gaat spelen mag GEEN lid van BCN zijn. 
De seniorenleden van BCN (recreanten en competitiespelers) gaan mixen met hun zoon-dochter/neefje-nichtje/buurjongen-buurmeisje, iemand van de jongere generatie met een leeftijd tussen de 8 en 16 jaar, waarbij basisschoolkinderen onze voorkeur hebben. De persoon waar ons senioren lid mee gaat spelen mag GEEN lid van BCN zijn. 

Het is dus eigenlijk te vergelijken met ons Mix-Met-Nix toernooi en is bedoelt om de familie/kennissen kennis te laten maken met de sport waar wij mee bezig zijn en zo ook binding te krijgen met onze mooie club waar hun familie/kennissen menig uurtje doorbrengen. En uiteraard hopen we op deze manier ook veel nieuwe leden te mogen ontvangen.

Het toernooi wordt gespeeld op 9 banen in 2 poules. Dat houdt in dat we maximaal 36 koppels kunnen laten spelen, dus als je mee wilt doen, schrijf je dan snel in via recreanten@bcnieuwerkerk.nl. 
De aanmeldingen worden behandeld op datum en tijd van binnenkomst.

Uiteraard heeft dit toernooi tot gevolg dat er tot 22.00 uur geen trainingen voor de jeugd, recreanten en seniorcompetitiespelers zijn en er geen vrijspelen is voor de recreanten. Na 22.00 uur zijn alle 9 banen weer beschikbaar voor de gewone activiteiten.

Laten we van dit eerste BCN Generatietoernooi een groot succes maken en laat dit het begin zijn van een mooie traditie.

Groetjes en tot ziens op 18 oktober.

Karin Edel (RC) en Wim van Beusekom (JC)

Naar het overzicht