Gasttraining Leonard van Velzen

De competitiespelers van BCN bereidden zich afgelopen zondag voor op de competitie, die op zondag 21 september gaat starten. Gasttrainer Leonard van Velzen, hoofdtrainer van DKC Den Haag verzorgde de training.

 

40 BCN badmintonners startten hun zondagochtend met een zware maar ook erg leuke warming-up. Na het opwarmen werden de rackets en shuttles erbij gehaald en kon iedereen zich naar hartenlust uitleven met diverse spelsituaties. Afsluitend werden partijen gespeeld. Het enthousiasme van de top trainer uit de ere divisie miste zijn uitwerking niet. De spelers keerden moe maar vooral voldaan huiswaarts.

 

Komend weekend staat al weer de laatste stap in de de voorbereiding naar de competitie op de agenda. 13 en 14 september organiseert BCN wederom haar bekende Pouletoernooi. 120 spelers van 20 verschillende badmintonvereniging gaan dan de strijd aan in het single, dubbel en gemengd dubbel onderdeel. Dat het toernooi erg intrek is blijkt wel uit het bereiken van het maximum aantal partijen dat de Parkzoomhal kan verwerken.

 

 

 

 

Naar het overzicht