Fietstocht en BBQ 27 juni

BCN Barbecue en fietstocht Zaterdag 27 juni 2015
 

Beste BCN-leden,

Zaterdag 27 juni 2015 sluit BCN het seizoen af met de traditionele feestelijke slotactiviteit.

Net als voorgaande jaren bestaat deze activiteit uit een barbecue, voorafgegaan door een fietstocht om de eetlust op te wekken.

 

Deze afsluiting van het seizoen vieren we graag met alle leden, mocht je niet willen of kunnen fietsen, alleen barbecue├źn behoort ook tot de mogelijkheden.  Neem gerust vrienden, buren, ouders, kinderen, andere familieleden, ex-leden of wie dan ook mee. Hoe meer zielen des te meer vreugd!

We verzamelen bij de parkeerplaats bij de Sporthal om uiterlijk 12.00 uur waarbij we met een trailertje de fietsen een paar dorpen verderop brengen, met eigen vervoer mag dit uiteraard ook!
Een leuke route in de iets verdere omgeving is al gemaakt.
Onderweg zal voor drank gezorgd worden.

Deelname aan de fietstocht is gratis.

De barbecue en de aansluitende feestavond start om + 18.30 uur. Vanaf  18.00 uur is de deur van het Zeeverkennersgebouw en de bar open tot uiterlijk 24.00 uur.

 

De kosten voor deelname aan de barbecue zijn:

- kinderen tot 4 jaar:        gratis
- kinderen tot 10 jaar:      €  5,00 per persoon
- 10 jaar en ouder:          €  10,00 per persoon

Opgave tot deelname tot uiterlijk zaterdag 20 juni uitsluitend per e-mail aan rkusten@gmail.com

Deelname is pas definitief na betaling van je bedrag op Rabobank NL33RABO01687.58.121 ten name van J.Korbee eo R.G.S. Kusten. 
Deelname wordt bevestigd na betaling.

Omdat vele handen licht werk maken, vragen we hulp voor het maken van bijvoorbeeld de salades, vervoer dranken van de super naar het gebouw, bardienst, bemanning van de bbq, opruimen enzovoorts. Een mailtje sturen naar hetzelfde adres om te melden dat je wil helpen met de genoemde activiteiten wordt erg gewaardeerd!
Naar het overzicht