De Club van 100

Beste leden,

Zoals bij elke sportvereniging zoeken wij bij Badminton Club Nieuwerkerk a/d IJssel continu naar een goede balans tussen inkomsten en uitgaven, tussen investeren en bezuinigen, tussen inkomsten uit contributies en uit sponsoring. Sommige sportvereniging ontvangen (direct of indirect) gemeentelijke subsidies, maar de meeste zaalsportverenigingen moeten het zonder deze overheidsbijdrage doen.

Ook voor BCN geldt daarom dat zonder de bijdrage van sponsors het moeilijk is het hoofd boven water te houden zonder de leden te confronteren met te hoge contributies met leegloop als gevolg.

Middelen of niet, soms moet er geïnvesteerd worden. Een goed voorbeeld is het besluit om de jeugdselectie meer mogelijkheden te geven en de “spelers van de toekomst” met veren shuttles te laten trainen en wedstrijden te laten spelen. Jeugdleden worden zo beter ‘klaargestoomd' voor een plekje in seniorencompetitie, met als doel uiteraard het doorstromen naar de hoogste teams. Investeringen brengen kosten met zich mee en daarom heeft BCN het initiatief genomen voor de ‘Club van 100, Vrienden van BCN'.

Meer informatie over de Club van 100 vind je HIER

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur

Naar het overzicht