Dagje Drievliet met de jeugd

Op zaterdag 15 juni verzamelde een groep van 24 jeugdleden en 7 begeleiders bij Sporthal Parkzoom om samen een dagje uit te gaan naar pretpark Drievliet. Helaas was het weer die morgen allesbehalve zonnig, maar toen wij eenmaal in het pretpark waren stopte het gelukkig met regenen.

Om 10 uur gingen de poorten open, en konden wij met z’n allen naar binnen. De kinderen gingen in groepjes de attracties in en bij de kleinste jeugdleden gingen er ook ouders mee, omdat sommige kinderen nog te klein waren om alleen een ritje in de achtbaan te maken. Doordat het ’s ochtends niet van dat mooie weer was, was het zeer rustig in het park. Dat betekende geen wachtrijen voor de attracties en optimaal plezier.

Om half 1 was het tijd voor de lunch. We konden met z’n allen aan lange tafels genieten van friet met een snack! Dat ging er wel in! Daarna konden we nog 2 uurtjes in het pretpark doorbrengen en hebben we ook nog van de piraten-goochelshow genoten. Rond kwart over 3 was het tijd om naar de uitgang te gaan en terug te rijden naar Nieuwerkerk. Gelukkig konden we alle kinderen meekrijgen en zijn we niemand kwijtgeraakt!

En terug bij Sporthal Parkzoom was dit leuke uitje afgelopen en ook het seizoen 2018-2019 voor de jeugd. Fijne vakantie allemaal en tot volgend seizoen! Dan gaan we er zeker weer net zo’n leuk seizoen van maken als dit jaar!

De jeugdtrainers

Naar het overzicht