Competitie 2012-2013

Beste competitiespelers,

Op vrijdag 24 augustus zijn aan alle teams de uitnodigingen, speelschema's en overige zaken voor de najaarscompetitie 2012/2013 verzonden. Mocht je deze informatie niet (goed) hebben ontvangen, vraag dit dan even na bij een van je teamgenoten.

Hoewel het natuurlijk niet de bedoeling is, zijn fouten menselijk. CONTROLEER DUS OOK ZELF DE UITNODIGINGEN, LOCATIES, DATA EN TIJDEN!

In het speelschema is per team een speler dik gedrukt. Dit is de teamcaptain. De teamcaptain zal als aanspreekpunt fungeren bij problemen rond wedstrijden, invallers etc. Daarnaast is de teamcaptain verantwoordelijk voor het correct en volledig invullen van het wedstrijdformulier en het tijdig verstrekken van het formulier aan Martijn (Competitie ContactPersoon Najaarscompetitie) via 5676ccp@badminton.nl.

De persoonsgegevens op de speelschema's zijn afkomstig uit de ledenlijst. Wanneer hier fouten in staan, geef dit dan door aan het bestuur, zodat de gegevens in de ledenlijst kunnen worden aangepast.

Alle wedstrijden (en uitslagen) worden op internet gepubliceerd door de bond. De teams van BC Nieuwerkerk zijn te volgen via de links per team te vinden op onze website onder het kopje Seniorencompetitie. Een overzicht van alle competitiewedstrijden van alle teams, gesorteerd op datum, vind je HIER.

Mochten er zaken onduidelijk zijn, ontbreken of niet in orde zijn, laat dit dan zo spoedig mogelijk weten bij Martijn, de TC of een van de bestuursleden.

Tot slot natuurlijk iedereen een leuke, gezellige, sportieve en succesvolle competitie toegewenst!

Martijn

Naar het overzicht