Clubshirt bestellen

De nieuwe clubkleding is gearriveerd, na enige vertraging door Corona. Een mooi clubshirt van het merk Victor met ook een keuze uit broekjes en trainingspakken. Een online digitaal bestelformulier is aangemaakt om je bestelling te kunnen plaatsen. In het bestelformulier zijn tevens foto's van de kledingstukken opgenomen en een link naar onze sponsor Badmintonplanet voor verdere informatie m.b.t. het kledingstuk indien je dat wilt bekijken.

Voor senioren competitiespelers en jeugd competitiespelers is het spelen in het BCN clubshirt verplicht. Recreanten kunnen ook het clubshirt bestellen, leuk om in de kleuren van je club te spelen! We krijgen ook sponsoring op onze shirts, dus door jouw bijdrage doen sponsoren ook een positieve bijdrage aan de club(kas).

We hebben gekozen voor clubkleding van Victor. Op het clubshirt zal het logo van BCN gedrukt worden alsmede enkele shirtsponsoren. Het clubshirt kost 29,95 euro. Verder is er de mogelijkheid om heren- en dames shorts, een trainingspak en een hoodie/sweater te kopen. Deze zijn niet verplicht en worden niet met logo's bedrukt.

Pas-voorbeelden om je kledingmaat te kiezen zijn vanaf morgen in de zaal beschikbaar voor een periode van twee weken. Passen en je bestelling plaatsen binnen die periode is dan ook zeer gewenst (dus uiterlijk vrijdag 4 september). Mocht je, ivm Covid-19, liever niet willen passen, dan adviseren we je om je normale kledingmaat te bestellen. Het zijn Europese maten. Heb je als dame altijd maat 38, dan kan je een maat 38 clubshirt bestellen. Hetzelfde geldt voor de heren - heb je normaal maat M, L of XL - bestel deze maat dan nu ook. Het t-shirt is ook in verschillende jeugdmaten te verkrijgen. 
 
Bij het bestelformulier zijn de betalingsgegevens van onze club opgenomen. Je bestelling is definitief zodra je betaling binnen is, zonder betaling bestellen we geen shirt voor je.

Voor verdere details zie de info bij de paskleding in de zaal en het bestelformulier. 

Ga hier naar het bestelformulier en bestel jouw BCN clubshirt en eventuele andere kleding 
 
Wij hopen de shirts uiterlijk eind oktober gedrukt en al te kunnen uitdelen. Tot die tijd spelen we competitiewedstrijden in ons oude clubshirt. Voor jeugd die geen oud-clubshirt heeft, stellen wij voor om in ieder geval in een blauw shirt te spelen.
Naar het overzicht