Clubkampioenschappen senioren 2014

Beste leden,
 
Op 28 januari, 31 en 2 februari 2014 zullen wederom de jaarlijkse Clubkampioenschappen Senioren plaatsvinden. De opzet van het toernooi is min of meer gelijk aan de voorgaande jaren, wat betekent dat de toernooicommissie haar uiterste best zal doen om in de dubbels zoveel mogelijk gelijkwaardige koppels samen te stellen. Uiteraard hopen we dat dit vele spannende wedstrijden tot gevolg zal hebben! In het enkelspel is het "ieder voor zich" en zijn er drie klasse waar om de eer gestreden kan worden.
 
Het toernooi is bedoeld voor zowel senior competitiespelers als recreanten, maar ook jeugspelers kunnen deelnemen indien zij in de seniorencompetitie uitkomen. 
 
Inschrijving is mogelijk via toernooi.nl (zie onderstaande link). De inschrijving is geopend vanaf nu! Wees er snel bij want vol=vol. De inschrijving sluit op vrijdag 17 januari 2014! Wanneer niet iedereen aan een partner gekoppeld kan worden wordt er gekeken naar de volgorde van inschrijving.


We spelen in de volgende categorie├źn:
 
Inschrijving vrij
Mannen Enkel 1 (team 1 t/m 5)
Mannen Enkel 2 (team 6 t/m 10)
Mannen Enkel 3 (recreanten)
Dames Enkel 1 (team 1 t/m 5)
Dames Enkel 2 (team 6 t/m 10)
Dames Enkel 3 (recreanten)

Indeling koppels door Toernooicommissie
Gemengd Dubbel 1 (team 1 t/m 5)
Gemengd Dubbel 2 (team 6 t/m recreanten)
Heren Dubbel 1 (team 1 t/m 5)
Heren Dubbel 2 (team 6 t/m recreanten)
Dames Dubbel 1 (team 1 t/m 5)
Dames Dubbel 2 (team 6 t/m recreanten)

Mocht je overigens zelf zin hebben mee te werken aan de organisatie van het toernooi, laat dat dan zo spoedig mogelijk weten! Heb je nog vragen, bekijk dan eerst het toernooireglement op toernooi.nl. Mocht je dan nog meer vragen hebben dan kun je terecht bij de toernooicommissie, in de zaal of via de e-mail.
 
Met sportieve groet,

De toernooicommissie
Sanne Loef, Saskia van den Berg en Peter van der Heij
 
E-mail:      clubtoernooi@bcnieuwerkerk.nl
Website:  http://badmintonnederland. toernooi.nl/sport/tournament. aspx?id=4BACAE41-1756-4204- 8346-CFE2C9C51D71

Naar het overzicht