Buitentraining recreanten vanaf 26 mei

Zoals het er nu uitziet gaan we pas vanaf 1 september weer badmintonnen in de zaal. We vinden het erg belangrijk dat iedereen gezond en fit blijft en bieden dan ook een buitentraining aan op zowel de dinsdag- als de vrijdagavond voor recreanten. Deze trainingen worden gegeven door Richard Val.

Wij kunnen gebruik maken van het kleine grasveld naast het buitenzwembad, ingang is bij de buitenkiosk. De seniorencompetitietraining vindt op dezelfde tijd plaats op het grote voetbalveld. De trainingentijden zijn op dinsdagavond van 20.00-21.30 uur en op vrijdagavond van 20.15-21.45 uur. De training bestaat uit diverse oefeningen en conditietraining, als er niet teveel wind is dan kunnen we ook badmintonnen. 

In verband met de 1,5 m afstand is het voor ons belangrijk om te weten wie er willen deelnemen aan de trainingen. Wij willen je vragen om het opgaveformulier in te vullen en voor 24 mei aan te geven of je mee wil doen. Dit formulier ontvang je via de mail. Als je je niet opgeeft, dan kan je ook niet deelnemen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze buitentraining voor onze leden.

Er wordt een WhatsApp groep aangemaakt waar je verdere instructies krijgt over het samen buiten trainen. Ook kunnen we het wel of niet doorgaan van een training in verband met slecht weer hier snel in melden.

Naar het overzicht