Buitentraining gestart op dinsdag 19 mei

Allemaal vrolijke gezichten afgelopen dinsdagavond. Leuk om elkaar weer te zien en heerlijk om weer samen te kunnen sporten. De jeugd trapte de avond om 18.00 uur af waar trainers Rolf en Pim een leuk programma hadden gemaakt. Beetje conditie, oefeningen en spelletjes. Om 19.00 uur was de oudere jeugd aan de beurt. Trainer Rolf daagde deze groep nog wat meer uit. Zou iedereen nu spierpijn hebben?

Daarna was het de beurt aan de senioren competititiespelers. Ook hier veel blijdschap om elkaar weer te zien. Onze trainers voor het nieuwe seizoen Demi en Dennis maakten kennis met de groep. Ze beloofden het eerst nog even rustig aan te doen. De start was een warme up met een aantal rondjes veld. Daarna was er een bootcamp uitgezet met allerlei oefeningen zoals burpees, planken, push ups, waar iedereen op een handige manier kon doordraaien zodat de 1,5 m afstand werd behouden.

Tot slot werden er diverse loopoefeningen gedaan om de benen weer wat in de badmintonstand te krijgen. En het was zowaar windstil, dus als afsluiting werd er gebadmintond. Veel enthousiasme bij de groep en super dat onze nieuwe trainers beschikbaar zijn om de hele zomer dit buiten programma te bieden!

 

Naar het overzicht