Bestuursleden gezocht !!!

Bestuursleden gezocht !!!!
 
Op 16 juni vindt er wederom een ledenvergadering van BCN plaats.
 
Dit is later dan gewoonlijk maar heeft alles te maken met een voorstellen die door het bestuur in de ALV zullen worden gepresenteerd. Vanwege de latere datum is ook afgesproken de uitertste opzeggingsdatum van 31 mei dit jaar te verschuiven naar 30 juni. 
 
Zoals elk jaar kunnen bestuursleden aftreden en dit jaar hebben zowel Liesbeth de Boer als Saskia van den Berg te kennen gegeven te stoppen als bestuurslid. 
 
Omdat Liesbeth het penningmeesterschap van onze vereniging bekleed zijn we naast een vervanger voor Saskia dus op zoek naar een nieuwe penningmeester. Het zal duidelijk zijn dat onze vereniging niet zonder kan. Niet alleen kunnen we de contributiefacturen niet maken en versturen. Ook het betalen van de zaalhuur/trainers/shuttles etc. schiet er zonder penningmeester bij in. 
 
Kortom,  zonder penningmeester geen vereninging!!! Wie o wie voelt zich geroep om deze nobele taak op zich te nemen. Je wordt hierbij ondersteund door onze huisaccountant Stefan de Ridder.
Samen met Stefan gaat het bestuur de administratie gereed maken voor het nieuwe seizoen zodat de penningmeester de nieuwe software kan gebruiken waarbij de taken (iets) eenvoudiger worden. 
 
Schroom niet : BCN heeft JOU nodig !!!!!
 
Luc Biemans
voorzitter BCN

Naar het overzicht