Belangrijke informatie!

Beste Leden,

Hierbij weer een aantal belangrijke zaken:

 

Extra ALV  op 24 februari

Zoals jullie weten zijn er dit seizoen een aantal zaken die geëvalueerd moeten worden. Wij zijn ons ervan bewust dat dit invloed kan hebben op het besluit of mensen wel of niet bij BCN willen blijven spelen.

We willen als bestuur een voorstel doen, voordat de sluitingsdatum van de competitie inschrijving afloopt. Dit voorstel heeft betrekking op de zaalindeling en het shuttle beleid voor het komende seizoen.

De verschillende commissies zullen daarvoor gezamenlijk een plan maken. Dit plan zal vooraf naar de leden worden gemaild. Op de ALV kan dan gestemd worden of er met het plan akkoord wordt gegaan. Op deze manier is voor iedereen duidelijk hoe er in het seizoen 2014-2015 gespeeld gaat worden.

 

Clubkleding:

In februari is de ALLERLAATSTE mogelijkheid om clubkleding te bestellen. Zoals jullie weten, spelen we nog één seizoen in deze kleding. Mocht je aankomende september of volgend jaar februari competitie gaan spelen en heb je nog geen clubkleding, dan moet je die NU bestellen.

Jeugdleden die  in seizoen 2014-2015 gaan spelen moeten dus ook NU nog bestellen voor volgend jaar!

We zullen wel wat extra’s gaan aanschaffen voor leden die pas later lid gaan worden. Dit zullen echter maar beperkte aantallen zijn, dus bestel je shirt nog op tijd!

Tijdens het clubtoernooi van de senioren ( alle avonden en de zondag)  en tijdens het clubtoernooi van de jeugd zullen de pas-sets aanwezig zijn in de zaal!

 

Lustrumcommissie.

Dit jaar bestaat BCN alweer 35 jaar! Reden genoeg voor een leuk feestje. De afgelopen 5 jaar hebben we netjes geld gespaard zodat we nu wat leuks kunnen organiseren. De bedoeling is dat er gedurende dit jaar leuke dingen worden georganiseerd voor de jeugd en voor de senioren. Heb jij nou een goed idee? Een feest?? Een casino avond?? The voice of BCN??

Maakt niet uit, MELD JE AAN!

We zoeken enthousiaste mensen die het leuk vinden om ervoor te zorgen dat ons 35-jarig bestaan niet onopgemerkt voorbij gaat.

Aanmelden? Mail naar:  bestuur@bcnieuwerkerk.nl

 

MARATHON ROTTERDAM 

Op zondag 13 april 2014 wordt de 34ste ABN AMRO Marathon Rotterdam gehouden. 

Wij van BCN hebben daar de mogelijkheid om op een lokatie langs het parcour de lopers te voorzien van water en/of sportdrank (zo’n 10.000 bekertjes). We zoeken leden die het leuk vinden om dit evenement van dichtbij mee te maken. Hoe groter de groep hoe gezelliger het wordt en je beleeft de Marathon op een heel andere manier. Vorig jaar heeft Wim van Beusekom gekeken bij zo'n activiteit en is daar zeer enthousiast over. Een mooie manier om als vereniging gezamenlijk een activiteit te doen. Maar het is wel een dag hard werken!

Wie mogen er mee: alle leden die 12 jaar of ouder zijn. We gaan er dus vanuit dat, wat de jeugd betreft, je minimaal op het voortgezet onderwijs zit om deel te nemen. Mocht je jeugdcompetitie hebben op deze zondag, geef dit dan wel even aan bij ons. Een maximum leeftijd is er niet, dus alle senioren zijn welkom!

Wat levert het op: je krijgt, behalve een leuke dag en een mooie speciale beleving van de Marathon, ook een T-shirt, jack en een lunchpakket. Voor de vereniging levert het geld op, voor iedere deelnemer(ster) krijgen we 10 of 15 euro.

Dus maak gebruik van deze mogelijkheid en meldt je aan via: bestuur@bcnieuwerkerk.nl.

 

 

 

Namens het bestuur,  

Saskia van den Berg

Naar het overzicht