BCN wint met groot gemak

BCN reisde af naar Hoogvliet om te spelen tegen Boomgaardsehoek 1. De eerste wedstrijd tegen dit team was met 6-2 gewonnen, kon dit resultaat verbeterd worden?
 
BCN koos voor een andere opstelling deze keer. Dylan van der Heij en Jaynique van Heerdt speelden samen de herendubbel. De opbouw van de rally's ontbrak doordat er teveel fouten werden gemaakt, een verlies in twee games was het gevolg.
 
Wendy de Ridder en Liesbeth de Boer speelden een goede wedstrijd en gaven hun tegenstanders geen enkele kans. Een ruime overwinning in twee games.
 
Stefan Broeren won in twee games maar had een hele kluif aan zijn lange tegenstander. Een botsing van twee verschillende speelstijlen leverde een interessant duel op. Wendy de Ridder stond met zelfvertrouwen op de baan en speelde tegenstander uit op alle fronten. Jaynique van Heerdt had gelijk door dat hij zijn tegenstander vooral van voor naar achter moest laten lopen en maakte korte metten met hem. Liesbeth de Boer had geen kind aan haar tegenstander en won met ruime cijfers.
 
Broeren en De Boer speelden samen de eerste mix. Na een 12-4 achterstand in de eerste game stormden ze door naar een 21-16 winst. De tweede game pakten ze met ruime cijfers. Van der Heij en De Ridder speelden een goede tweede mix en wisten deze ook in twee games te winnen.
 
BCN heeft goede zaken gedaan met een 7-1 overwinning hetgeen ze op de derde plek brengt. Met nog een wedstrijd te spelen, bedraagt het gat met de nummer 2 slechts 2 punten. BC Voorburg is reeds kampioen in de vierde divisie. 
Naar het overzicht