BCN sluit seizoen af met slottoernooi!

Vrijdag 27 juni heeft Badminton Club Nieuwerkerk het seizoen feestelijk afgesloten met haar inmiddels traditionele slottoernooi. Een toernooi dat uitsluitend om gezelligheid draait voor de leden en hun kennissen, vrienden en familie. Ieder lid mag een team aandragen bestaande uit BCN leden en niet leden die op de laatste speelavond van het seizoen tegen elkaar strijden. Niet voor de eer maar voor het plezier. Smashen is om die reden ook helemaal uit den boze en de prijswinnaars zijn op voorhand zeker niet de teams die erg vaak winnen.

Leuk om te zien hoe goed gastspelers die zelf geen lid zijn de shuttle kunnen raken. Dat doet op zijn minst vermoeden dat er serieus geoefend wordt op de campings in de zomer, of zou er sprake zijn van natuurtalenten die hun roeping gemist hebben? Aan het eind van de avond is er natuurlijk nog het gezellig samen zijn in de kantine van Jur waarbij altijd weer een aantal ludieke prijswinnaars naar voren geroepen worden. Niet omdat er veel gewonnen is maar bijvoorbeeld omdat ze zo sportief aanmoedigden. Dat overkwam het jonge meiden team van Anne, Kyra, Laura, Lieke en Marga dit jaar. Proficiat dames!

Voor de gasten, leden en overige belangstellenden die nog wel eens een shuttle willen slaan: gedurende de vakantiemaanden heeft BCN wederom het zomerbadminton ingevoerd. Iedere vrijdagavond in juli en augustus kun je gezellig een shuttle komen slaan in de parkzoomhal. Van 20:00 uur tot 23:00 uur ben je van harte welkom om voor maar 5 euro per avond lekker los te gaan. Na afloop is er natuurlijk gelegenheid samen bij te praten in de kantine.

De foto’s gemaakt door Peter van der Heij vindt je hier: Foto's

Naar het overzicht