BCN Pouletoernooi 2013

Zaterdag 7 en zondag 8 september heeft Badminton Club Nieuwerkerk aan den IJssel haar jaarlijkse open Pouletoernooi 2013 georganiseerd. Maar liefst 106 deelnemers hebben ingeschreven om voor de winst te gaan. De deelnemers van 19 verschillende verengingen hebben zich ingeschreven voor 3 verschillende niveaus aansluitend bij dat van de aankomende najaarscompetitie. Er wordt zoals de naam al aangeeft in poule verband gespeeld voor de single, dubbel en gemengd dubbel. Iedere deelnemer speelt op die manier meerdere wedstrijden. Dit maakt een goede voorbereiding mogelijk voor de komende week startende najaarscompetitie.

Dit weekend waren broer en zus Koen en Marlies Baan van BC Invictus uit Waddinxveen de meest succesvolle
deelnemers in de hoogste categorie. Koen Baan wist maar liefst de eerste prijs voor de single en heren dubbel te behalen samen met Stefan de Ridder als ook de 2e plaats voor de gemengd dubbel samen met Alyssa Tyrtosentono. Zus Marlies haalde ook de eerste prijs bij de single en 2e plaats bij de dames dubbel weer
samen met Alyssa Tyrtosentono.

BCN's eigen Sanne Loef verdiend zeker ook een vermelding door ook in drie onderdelen te scoren in de 2e spel categorie. Sanne behaalde de eerste prijs in de singel en dames dubbel samen met Liesbeth de Boer en 2e plaats in het gemengd dubbel samen met Maarten Bakker. 

Een compleet overzicht van de uitslagen is te vinden op toernooi.nl:

http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/winners.aspx?id=608E3389-FD11-4D8E-9383-78E5C9F21EB3

BCN
kijkt terug op een vermoeiend maar gezellig en geslaagd toernooi dat op beide speldagen precies op de geplande eindtijd klaar was.

De foto's vindt u HIER

Naar het overzicht